На Полтавщині раніше засуджений вчинив розбійний напад на новорічній дискотеці

На Новорічній дискотеці, що проходила у селі Світлогірськ Кобеляцького району, раніше судимий чоловік вчинив розбійний  напад на двох дівчат.

1 січня у центрі села Світлогірськ Кобеляцького району проходила Новорічна дискотека. Серед присутніх були дві молоді дівчини (23-річна та 24-на місцеві мешканки). Після декількох годин веселощів дівчата вирішили вийти на подвір’я. Раптом одна із дівчат отримала сильний удар по голові. Удар також отримала і друга дівчина.

Поки обидві приходили до тями, незнайомий чоловік швидко стягнув курточку однієї з них, забрав мобільний телефон та зник з місця пригоди у невідомому напрямку.
 Постраждалі відразу звернулися про допомогу до міліції. На наступний день зловмисника було затримано. Ним виявився 28-річний непрацюючий, раніше судимий чоловік.

Наразі усі речові докази вилучено, а відносно зловмисника вже порушена кримінальна справа за ч.1 ст. 187 Кримінального кодексу України (разбій). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

ВЗГ УМВС України в Полтавській області

You may also like...