Розбійники поцупити автомобіль разом із водієм

Сьогодні, 9 лютого близько 04.30 автопатруль Новомосковської роти ДПС ДАІ ГУМВС України в Дніпропетровській області на автодорозі «Знам’янка-Луганськ-Ізварине» за порушення Правил дорожнього руху здійснили спробу зупинки автомобіля «Форд», водій якого на вимоги про зупинку не відреагував та продовжив рух.

Під час переслідування водій вищезазначеного автомобіля не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, після чого разом із пасажиром намагався втекти. Інспектори ДПС організували переслідування утікачів, але поблизу машини вони почули стогін та прохання про допомогу. Як з’ясувалося, в автомобілі працівники міліції виявили зв’язаного 25-річного громадянина. Він пояснив, що є власником цього транспортного засобу, а його пасажири (невідомі громадяни) заволоділи транспортом незаконно.

До розшуку зловмисників долучилася слідчо-оперативна група Новомосковського міського відділу міліції. За допомогою службового собаки було затримано одного із утікачів. Під час особистого огляду у нього було виявлено знаряддя злочину – зашморг. Інший зловмисник наразі знаходиться в розшуку.

Зловмисника затримано у порядку ст..115 КПК України. Автомобіль, затриманого та постраждалого було доправлено до Новомосковського міськвідділу міліції, де проводитиметься подальший розгляд цього правопорушення.

Артур Терещенко, ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

МВС України

You may also like...