Інформація ДАІ м. Києва

За 18 травня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 650 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 296; створення аварійної ситуації – 3, керування в стані алкогольного сп’яніння – 37, порушення правил проїзду перехресть-42, порушення правил проїзду залізничних переїздів-22. За добу зареєстровано 6 ДТП в яких 6 осіб отримали травми.

Скоєно два незаконних заволодіння автотранспортом: Дарницький р-н «Honda Accord», 2007 р.в., сірий, д/н АА2839ЕЕ; Оболонський р-н «Toyota Land Cruiser», н.з. АІ1717АІ,   2008 р.в., чорний. Прийнято міри розшуку.

Працівниками ВДАІ Голосіївського району спільно з співробітниками ПМОП «Беркут» по «гарячих слідах» згідно орієнтування, затримано громадянина, який відкрито викрав у жінки
 
мобільний телефон «Nokia Х2».Також по «гарячих слідах» інспекторами ВДАІ Дарницького району було затримано громадянина, який скоїв крадіжку декоративних колісних ковпаків з автомобіля.
 
До райуправлінь міліції за незаконне перевезення та зберігання наркотичних засобів затримано 4 особи, перевезення вантажу без документів – 1; за крадіжку-1, за підробку документів-1,за хуліганство-1,порушення паспортно-візових правил – 1, за порушення правил зберігання зброї-1, по операції «Первоцвіт» -1.   
 
Державтоіспекція нагадує, що в столиці до 30 травня проводитиметься комплекс заходів під назвою «Залізничний переїзд».
 Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії  483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.
 
Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

You may also like...