Информация ГАИ г. Киева

За 21-22 травня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 1355 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 770; створення аварійної ситуації – 9, керування в стані алкогольного сп’яніння – 87. За вихідні зареєстровано 10 ДТП в яких 11 осіб отримали травми.

 Незаконні заволодіння автотранспортом: Оболонський р-н а/м «Міцубіші Паджеро Спорт», 2004 р.в., чорний, д/н АА3467ВХ; Подільський р-н мотоцикл «Ямаха», 1995 р.в., червоний, без д/н.
 
Співробітниками полку ДПС ДАІ був затриманий водій а/м «Форд», як з’ясувалось водій керував авто у стані алкогольного сп’яніння та перебуває у розшуку. Інспекторами ДАІ столиці виявлені та зитримані 9 авто, що знаходились у розшуку: «ЗАЗ-TF699P», Хюндай», два «ВАЗ-21099», «Субару», «Фольксваген Пасат», «Пежо-407», «Деу Нексія» та «Деу Матіз». Інспекторами ДАІ за порушення правил дорожнього руху був затриманий водій а/м «Шевроле Авео», який з метою уникнення адміністративної відповідальності за порушення ПДР намагався дати хабар у сумі 200 грн. До райуправлінь міліції за підробку водійських документів доставлені – 2 водії; незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин – 3; хуліганство – 3; по заходам під назвою «Первоцвіт» – 2; порушення паспортно-візових правил – 1.    
 
Державтоіспекція Києва з 4 по 30 травня проводить комплекс заходів під назвою  «Залізничний переїзд». Співробітники ДАІ проведуть профілактичні бесіди з усіма учасниками дорожнього руху, під час яких ще раз нагадають про правила проїзду залізничних переїздів. Спеціалісти проведуть обстеження усіх залізничних переїздів столиці. При виявленні порушень вимог утримання залізничних переїздів посадовим особам спочатку видадуть приписи на їх усунення, а у випадку невиконання приписів притягнуть до адміністративної відповідальності.
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії  483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.
 
Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

You may also like...