Лише за тиждень операції «Автобус-2011» ДАІ Києва виявила 6 нетверезих водіїв, які перевозили людей

Минув тиждень з того часу, як розпочався комплекс профілактичних заходів "Автобус-2011" (31.05 – 30.06), а Державтоінспекція м. Києва вже виявила ряд порушень на пасажирському транспорті.

З початку профілактичної операції «Автобус-2011» столична ДАІ виявила 864 порушення законодавства, допущених автоперевізниками. При цьому 6 водіїв перевозили людей, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. При перевірках оглянуто 1400 транспортних засобів. Із них 161 визнано технічно несправними, а  120 машин зняли з лінії заборонивши їх подальшу експлуатацію, доки не будуть усунені виявлені недоліки. Інспектори ДАІ виявили 223 порушення правил зупинки транспортних засобів під час посадки-висадки пасажирів, 32 особи притягнуто до адміністративної відповідальності за перевищення швидкості руху. За цей час відхилення від встановленого маршруту допустили 340 водіїв.

Крім того у різноманітні інстанції, що здійснюють контроль за роботою автоперевізників направлено 45 приписів для відповідного реагування.

Столична ДАІ звертається до Всіх водіїв на пасажирському транспорті, особливо, водіїв які перевозять групи дітей: будьте уважними під час керування транспортним засобом, дотримуйтесь  Правил дорожнього руху.

ДАІ м. Києва

  

You may also like...