Інформація ДАІ м. Києва

Як повідомили «УК» в Відділі зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва, за 27 липня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 550 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 253; створення аварійної ситуації – 5, керування в стані алкогольного сп’яніння – 39. За добу зареєстровано 5 ДТП в яких сім осіб отримали травми.

 

 

Незаконні заволодіння автотранспортом: Дарницький р-н а/м «Хонда Аккорд», сірий, 2007 р.в., д/н АА9545СО; Печерський р-н мотоцикл «Qingqi», чорний, 2007 р.в., д/н АА2757АА. 

Інспекторами ДАІ затримані 3 особи, які знаходились у розшуку за скоєння злочинів. Також співробітниками ДАІ виявлені та затримані 6 транспортних засобів, що знаходились у розшуку та арешті: мопед «Хонда ДІО», автомобілі «Хюндай Аксент», «Сітроєн Берлінго», «ВАЗ-2107», «Деу Ланос» та «Шевроле Епіка». До райуправлінь міліції за спробу дачі хабара доставлено 1 водія, перевезення та зберігання наркотичних речовин – 1 чоловіка, хуліганство – 2, шахрайство – 1, вантаж без документів – 2, підробку водійських документів – 1, навмисне пошкодження майна – 1.

З настанням літніх канікул більшість дітей проводить час на дитячих майданчиках та вулицях міста. Несподівана поява малюка на велосипеді, скейті, роликах – не рідкість, особливо у дворах будинків. А поведінка дітей не завжди буває передбачуваною. Тому Державтоінспекція м. Києва звертається до водіїв з проханням бути пильними та обережними під час керуванням транспортними засобами. Не забувайте, що на вулицях діти! Дотримуйтесь правил дорожнього руху, не перевищуйте швидкість. Цінуйте не тільки своє життя, а й інших.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.

«УК»

 

You may also like...