ГАИ Киева просит откликнуться свидетелей ДТП

Державтоінспекція столиці просить відгукнутись свідків ДТП, які трапились 8 серпня поточного року. Невстановленими автомобілями скоєно наїзди на 33-річного та 32-річного чоловіків. Водії з місця пригоди зникли.

Так, о 13 год. 00 хв. на перехресті бульвару Лепсе та вулиці Василенка (Солом’янський район), невстановленим автомобілем скоєно наїзд на пішохода. Після чого, водій не зупинившись, залишив місце пригоди. У діях водія вбачається порушення п. 2.10 ПДР (у разі причетності до ДТП водій зобов’язаний негайно зупинити транспортний засіб і залишатися на місці пригоди). Внаслідок пригоди пішохід отримав травми та був госпіталізовано до лікарні.

Крім того, в Дніпровському районі о 19 год 03 хв. на вулиці Алма-Атинській, невстановленим водієм скоєно наїзд на чоловіка. Після чого, водій не зупинившись, залишив місце пригоди. У діях водія вбачається порушення п. 2.10 ПДР (у разі причетності до ДТП водій зобов’язаний негайно зупинити транспортний засіб і залишатися на місці пригоди). Внаслідок пригоди пішохід отримав травми та був госпіталізований до лікарні.

Столична ДАІ звертається до свідків та очевидців даної пригоди з проханням телефонувати 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово). Також можна скористатися телефоном для СМС повідомлень: (063) 7682020.

УК

You may also like...