На Хмельниччині педофіл напоїв та згвалтував неповнолітнього хлопчика

У Новоушицькому районі 56-річний чоловік примусив неповнолітнього хлопчика до статевих стосунків із собою.

Як повідомила «УК» Юлія Гринь, офіцер СЗГ УМВС України в Хмельницькій області, місцевий житель проживав самотньо, раніше був засуджений за крадіжки. Зустрівши на вулиці маленького хлопчину, запропонував завітати до себе у гості, а оскільки той особливого бажання вступати у розмови із ним не хотів, силоміць завів його до власної господи.

У літній кухні чоловік наглухо зачинив двері та насильно влив у хлопчину стакан горілки, почастувавши і себе. Перелякане хлоп’я скам’яніло, ніби здаля спостерігаючи за подальшими подіями. А вони розвивалися стрімко. Чоловік роздягнувся сам, силоміць стягнув одежу з школяра та після «обстеження» його тіла, продемонстрував свої принади. Протягом якоїсь години захмелілий зловмисник тричі задовольняв статеву пристрасть з хлопчиною неприроднім способом, після чого відпустив. 

Батьки дізналися про ганебний вчинок свого односельця тільки через пару днів — звернули увагу на пригнічений стан дитини. З хлопчиком наразі працюють психологи, а педофіла притягнуто до кримінальної відповідальності. Згідно частини 3 статті 153 ККУ «Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом» чоловікові загрожує до 12 років позбавлення волі.

УК

You may also like...