Будьте обережні з новими знайомими

Днями в міліцію м. Красноармійська звернувся 29-річний житель м. Слов’янська з заявою про те, що в одному з місцевих літніх кафе його побив невідомий і забрав портмоне з документами і грошима. Оперативно прийнятими заходами співробітниками міліції підозрюваний був затриманий.

Як розповів начальник карного розшуку Красноармійського МВ Володимир Клундук, приїжджий гість відпочивав зі своєю знайомою в місцевому кафе. У той час коли дівчина відлучилася, з поруч сидячої кампанії до нього підійшов молодик і завів розмову про те, про се. Проте дружньої бесіди не вийшло, і між співбесідниками виникла сварка, а потім і бійка, в ході якої недоброзичливець забрав у іногороднього жителя документи, мобільний телефон і гроші, після чого втік. До здивування потерпілого, його дівчина теж зникла.
До рук оперативників фігурант потрапив, коли скористався викраденим мобільним телефоном. Як виявилось, знайома, до якої приїжджав парубок, сама підказала розбійникові об’єкт наживи.

Стосовно затриманого порушено кримінальну справу за ст.187 ч. 2 КК України – «Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від семи до десяти років з конфіскацією майна. Наразі фігурант знаходиться під вартою. Вирішується питання щодо відповідальності його спільниці.

Радимо громадянам, заводячи нових знайомих, поводитися з ними з обережністю, адже невідомо, чим таке знайомство може обернутися. Старайтеся нічого про себе стороннім не розповідати, щоб не спровокувати їх на злочинні дії стосовно вас.

Прес-служба Красноармійського МВ ГУМВС України в Донецькій області

You may also like...