Трагічний фінал знайомства через інтернет

Працівники міліції м. Оржденикідзе розкрили вбивство, яке було скоєно 2 жовтня 2011 року. Цього ж дня було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

У парковій зоні 2 жовтня біля будівлі медичного центру було знайдено тіло молодого чоловіка з численними ножовими пораненнями. На місце події за лічені хвилини прибула слідчо-оперативна група райвідділу в повному складі. Після низки розшукових заходів міліціонери встановили особу потерпілого – ним виявився 25-річний житель Хмельницької області, який в останній час працював  та мешкав у Дніпропетровську.

Правоохоронці розпочали копітку роботу аби якомога скоріше встановити  та затримати причетних до скоєння цього вбивства. Упродовж трьох тижнів запорізькі оперативники, докладаючи чималих зусиль, намагалися розплутати цю кримінальну історію. І врешті-решт удача їм посміхнулася. Як встановили служителі закону, молодий чоловік постраждав через любов до сексуальних втіх. У мережі Інтернет на відповідному сайті він познайомився із парою співмешканців – дівчиною та молодим чоловіком, які живуть у Запоріжжі. Саме вони й запропонували йому приїхати до Запоріжжя та влаштувати інтимні розваги утрьох на природі. Після нетривалих переговорів, потерпілий погодився на запропоновані умови і приїхав у Запоріжжя. Всі троє ввечері 2 жовтня зустрілися в парку. 24-річний запоріжець відійшов ненадовго купити напоїв, а коли повернувся побачив, що дійство пішло не за сценарієм. «Оргія» за цей час вже розпочалася без його участі. Розлютившись він вихопив ніж і накинувся з ним на приїжджого «партнера». Від отриманих поранень той помер на місці пригоди. Нещасний отримав понад двадцяти ударів в область спини та шиї.

Як розповів  начальник Орджонікідзевського РВ ГУМВС України в Запорізькій області підполковник міліції Дмитро Касай, 24 жовтня підозрюваного у злочині було затримано. Наразі він знаходиться у ізоляторі тимчасового тримання. Слідство у справі триває.

ВЗГ ГУМВС України в Запорізькій області

 

You may also like...