Найден водитель, который в Киеве сбил на тротуаре троих женщин и сбежал

Як повідомили УК в УДАІ м. Києва, водій, який на тротуарі скоїв наїзд на трьох жінок, наразі дає пояснення правоохоронцям

Нагадаємо, подія сталася в Голосіївському районі столиці, 30 жовтня на проспекті Глушкова. Водій автомобіля «Volkswagen Transporter» виїхав на тротуар, де скоїв наїзд на електроопору, пошкодив кіоск «Квіти» та травмував трьох жінок,яких з тяжкими травмами доставили до лікарні.

Водій з місця пригоди зник, так само вчинив і його пасажир. Співробітники столичної Державтоінспекції, які прибули на місце події відразу ж розпочали пошуки. Були опитані свідки  пригоди, а за допомогою засобів масової інформації працівники ДАІ звернулися до громадян з проханням до очевидців ДТП зателефонувати за телефоном «гарячої лінії». Кропітка роботи вже невдовзі принесла результати.

Було з’ясовано, що відразу ж після ДТП пасажирові авто стало зле, і медики , які прибули на місце події надали йому необхідну медичну допомогу. Пасажир, як тільки йому трохи полегшало вирішив втекти подалі від місця події. Та перед цим він повідомив працівникам швидкої ім’я та прізвище водія.
Встановивши за відповідними  базами адресу, працівники  відділу ДАІ та карного розшуку Голосіївського РУ виїхали за місцем помешкання підозрюваного. Ним виявився 43-річний чоловік, мешканець Київської області. Виявилося, що водій також травмувався у ДТП. Він розповів правоохоронцям, що й не думав тікати з місця пригоди, просто одразу після події йому стало зле і тому він не дочекавшись «швидкої» сам поїхав до медичного закладу. Лікарі діагностували у нього перелом ребер та руки.  

Наразі відносно водія порушена кримінальна справа за ч.2 ст. 286 КК України. Чому саме і за яких обставин сталася ДТП остаточно встановить слідство. 

УК

You may also like...