В Крыму предотвращено заказное убийство

Вбивству двох чоловік удалося запобігти співробітникам Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України в Автономній Республіці Крим.  Причому  замовниками злочину виступили родичі однієї з жертв.

Все почалося з конфлікту серед родичів – місцевих підприємців, які займалися торгівлею на ринках.  Один з членів великої сім’ї разом з дружиною вирішили розпочати свій окремий бізнес. В процесі «родинно-комерційної» реорганізації між родичами виник серйозний конфлікт, пов’язний з грошовими відносинами.

У результаті,  двоє сестер початківця бізнесмена вирішили замовити вбивство свого брата і його дружини. Для цього вони залучили  до пошуку кілера  посередника –  співмешканця своєї родички.

Оперативна інформація про підготовлюваний  злочин  поступила в УБОЗ, після чого правоохоронці узяли ситуацію під свій контроль. В ході спеціальної операції вдалося зафіксувати протиправну діяльність посередника, який був готовий  передати за скоєння вбивства винагороду в декілька тисяч доларів США.

У результаті, співробітниками кримського УБОЗ вдалося зберегти життя двом людям, а також виявити і затримати  учасників всього злочинного ланцюжка.

По  даному факту збуджено  кримінальну справу за ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) КК України, триває слідство.

Прес-служба ГУБОЗ МВС  України

You may also like...