«Президентських» побалують гусячою печінкою, курячими серцями та качиною грудкою за півмільйона
Найбільше придбано м’яса і субпродуктів курей-бройлерів. Також придбано близько тони качиного м’яса і гусячої печінки. Продукція має поставлятись в вересні-грудні 2011 року в їдальню № 1 (вул. Банкова, 11, корпус 5) і їдальню № 2 (вул. Шовковична, 1).
№ з/п | Найменування товару | Одиниця виміру | Кількість |
1 | Грудка кур-бройлерів, н/ф, охол. | кг. | 1100 |
2 | Гомілка кур-бр., н/ф, охол | кг. | 100 |
3 | Стегно кур-бр., н/ф, охол | кг. | 1 050 |
4 | Філе кур-бр., н/ф, охол | кг. | 6 000 |
5 | Крильця кур-бр., н/ф, охол | кг. | 200 |
6 | Окорок кур-бр., н/ф, охол | кг. | 1 350 |
7 | Кури-бр. потрошоні, н/ф, охол | кг. | 2 500 |
8 | Тушки качок н/ф, охол. | кг. | 750 |
9 | Грудка качок н/ф, охол. | кг. | 25 |
10 | Печінка курей, н/ф, охол. | кг. | 300 |
11 | Печінка гусей, н/ф, охол. | кг. | 200 |
12 | Печінка качок, н/ф, охол. | кг. | 50 |
13 | Серце курей, н/ф, охол. | кг. | 100 |
14 | Шлунки курей, н/ф, охол. | кг. | 600 |
Tweet