У Кривому Розі розкрили резонансне вбивство підприємиці

29 листопада по телефону спецлінії 102 до Криворізького міського Управління міліції надійшло повідомлення, що напроти одного з будинків біля річки Саксагань в очереті виявлено два поліетиленових пакети, в яких знаходяться фрагменти людських останків. До місця подій негайно виїхала слідчо – оперативна група. Вказана інформація знайшла своє підтвердження. Оглянувши обезглавлені рештки, судово-медичний експерт констатував, що вони належать жінці віком 40-50 років. Менше ніж за добу правоохоронцям вдалося встановити особу вбитої. Нею виявилася 47-річна місцева підприємиця, яка вже декілька днів перебувала у розшуку, як безвісті зникла. У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронцям вдалося встановити, що до зухвалого злочину причетна її 47-річна подруга, колишня мешканка Кривого Рогу, яка нині проживає у Черкаській області.

Саме за її місцем мешкання й вирушили оперативники Дніпропетрощини. Після затримання підозрювана визнала свою провину й повідомила, що в ранці 26 листопада вона приїхала до Кривого Рогу з метою взяти у подруги в борг гроші в сумі п’ять тисяч грн. Отримавши їх, гостя залишилася у подруги на ніч. Весь вечір вони вживали спиртні напої, під час чергової склянки між жінками виникла сварка, яка переросла в бійку. Зловмисниця відштовхнула потерпілу, внаслідок чого остання впала на підлогу та втратила свідомість, після чого в жінка руками задушила свою жертву. Переконавшись, що господарка оселі не подає ознак життя, вбивця заволоділа її золотими прикрасами та іншими цінними речами.

З метою приховання скоєного злочину зловмисниця перенесла труп до ванної кімнати, де кухонним ножем розчленила тіло. Наступного ранку вона викликала до будинку потерпілої таксі та на ньому відвезла частину пакетів с фрагментами трупа до річки Саксагань. В вечорі того ж дня викликавши нове таксі, вона прихопила пакети з м’якими тканинами та головою потерпілої та поїхала до однієї х залізничних станцій Кривого Рогу, де сховала рештки за господарськими будівлями станції. Взявши із собою поліетиленовий пакет з головою потерпілої  на потязі відправилась до Черкаської області. Приїхавши додому жінка за місцем своєї роботи сховала голову. У подальшому вона планувала закопати голову на одному з смітників. Нині за фактом навмисного  вбивства порушена кримінальна справа за ч.1 ст.115 (умисно вбивство) Кримінального кодексу України. Затримана перебуває у слідчому ізоляторі м. Кривого Рогу. За цей вчинок їй загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...