П’яна сварка закінчилася жорстоким убивством

Мешканець Дніпродзержинська, що на Дніпропетровщині,  наніс співпляшникові чверть сотні ударів ножем, а тікаючи з його помешкання, ще й украв мобільний телефон.

До Заводського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління внутрішніх справ надiйшло  повiдомлення про те, що в одній із квартир по вул. Комунарнiй було виявлено тіло чоловiка.

Правоохоронці виявили на пiдлозi квартири тіло 48-річного господаря оселі. На тілі потерпілого експерти нарахували 25 колото-рiзаних ножових поранень шиї, рук та  грудної  клiтини.

В ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів, працівниками карного розшуку, був встановлений та затриманий безробітний, раніше судимий за хуліганство 31-річний громадянин.

Як з’ясувалося, того дня зловмисник знаходився в гостях у потерпілого. На ґрунті неприязних відносин, між чоловіками виникла сварка. Розлютившись не на жарт, зловмисник схопив ніж та почав наносити ним удари потерпілому. Від отриманих поранень чоловік помер на місці. Після вбивства нелюд забрав мобільний телефон вбитого та втік з місця злочину.

Наразі, знаряддя злочину та викрадений мобільний телефон вилучено. Також у  зловмисника  було вилучено  його  одяг  зi слiдами речовини бурого кольору, схожої на кров. 

За цим фактом слідчим відділом Заводського райвідділу міліції стосовно зловмисника було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції вказаної статті затриманому може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до  п’ятнадцяти років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

You may also like...