На Буковини розкрили аферу з псевдовикраденням автомобіля

Як повідомила «УК» Прес-служба Управління ДАІ МВС України,  27 лютого, о 21 годині 50 хвилин до чергової частини УДАІ УМВС України в Чернівецькій області звернувся 29-річний мешканець Сторожинецького району з повідомленням про зникнення авто.

На вулицю Сторожинецьку 4, де за словами громадянина  невідомі особи заволоділи його автомобілем «ВАЗ 21063», негайно виїхав екіпаж дорожньо-патрульної служби.

Працівники ДАІ попросили заявника розповісти про обставини події якомога детальніше, щоб отримати  корисну інформацію для пошуку «шістки», що зникла у невідомому напрямку з того місця, де її  край дороги залишив господар. Як  розповів чоловік, документи знаходилися в салоні автомобіля «за козирком». Приблизно о 14 годині 30 хвилин він  залишив автомобіль, маючи на меті вирішити кілька нагальних справ. Коли ж о пів на десяту вечора повернувся до автомобіля, то його вже й сліду не стало.   Цілу ніч працівники ДАІ разом з фахівцями карного розшуку займалися пошуками пропажі, перевіркою можливих версій незаконного заволодіння транспортним засобом. А під ранок неспод

Цілу ніч працівники ДАІ разом з фахівцями карного розшуку займалися пошуками пропажі, перевіркою можливих версій незаконного заволодіння транспортним засобом. А під ранок несподівано для самих себе правоохоронці встановили істину… З’ясувалося, що напередодні власник «шістки» за шість тисяч гривень без відповідного оформлення купівлі-продажу «продав» своє авто чернівчанину, який проживає в Садгірському районі міста. Отримавши у такий легкий спосіб гроші готівкою, «продавець» вирішив повернути собі ! ще й автомобіль, заявивши в міліцію про його викрадення.

Правоохоронці й справді повернули авто, але не його власнику, а на арештмайданчик. До речі, ініціатор «автомобільної афери» раніше вже був засуджений за крадіжку та розбій.

УК

You may also like...