Литвин секретно пролітає 7 млн. по лінії парламентського «туризму». У Японії без нього — нікуди!

Управління справами Верховної Ради України 28 лютого уклало угоду з ДАП «Україна» на послуги з авіаперевезення вищих посадових осіб та офіційних парламентських делегацій в березні-грудні 2012 року вартістю 6,93 млн. грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

 

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», оскільки ДАП «Україна» Державного управління справами є єдиним перевізчиком вищих посадових осіб України.
 
Офіційні візити делегацій Верховної Ради за кордон затверджені розпорядженням голови парламенту Володимира Литвина № 23 від 13.01.2012 року, повідомляється в обґрунтуванні закупівлі.
 
На сайті Верховної Ради відповідне розпорядження відсутнє. Останнє опубліковане розпорядження Володимира Литвина називається «Про забезпечення виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації» в Апараті Верховної Ради України».
 
7-11 березня Володимир Литвин відвідає з офіційним візитом Японію, повідомляє прес-служба ВР. Передбачена аудієнція у імператора Акіхіто, зустрічі з вищим керівництвом Японії. Литвин огляне АЕС «Фукусіма-1», відвідає район Мітадзоно № 2 у м. Наторі, де побудовані тимчасові будинки для постраждалих від Великого Східнояпонського землетрусу, та район Юріаге (м. Наторі), яке постраждало від цунамі.
 

НАШІ ГРОШІ

 

You may also like...