Ужасная авария в Киеве (фото)

Жахливе ДТП

Як повідомили «УК» в УДАІ м. Києва, примхлива березнева погода знову приготувала водіям неприємний сюрприз. У неділю вночі був сильний снігопад, в понеділок він припинився, але дорога була мокрою і слизькою. Окрім численних аварій нажаль були і пригоди з важкими наслідками. Так, близько восьмої години ранку на проспекті Палладіна, за кількасот метрів від шляхопроводу Новобіличі, «Шкода Феліція» врізалась у припарковану вантажівку. За попередніми даними обставини цієї пригоди такі: водій фури рухаючись в проспектом в напрямку Академмістечка змушений був зупинитись з технічних причин – потрібно було долити воду в омивач лобового скла. Не встиг водій припаркуватись, як машину струсонув сильний удар і багатотонна «Вольво» трохи посунулось вперед. Коли її водій вийшов з кабіни, то побачив позаду фури вщент розбиту «Шкоду». 
 
 
ЇЇ водій лишився неушкодженим, а от дві пасажирки отримали травми. Одна з них 24 річна киянка померла на місці ДТП іншу, якій виповнилось 22 роки було доставлено до лікарні. На місці пригоди водій легковика пояснив, що  машина втратила керування, її розкрутило і вона врізалась у фуру. Чому саме так сталось буде з’ясовувати слідство. Але з огляду на складні дорожні умови, водієві варто було керувати машиною обережніше, вибрати швидкість відповідно до дорожніх умов.
 
За кілька днів всі будуть святкувати 8 березня.  Як правило, напередодні цього дня, інтенсивність руху на дорогах зростає – чоловіки поспішають зробити приємні сюрпризи жінкам. І щоб не зіпсувати святкового настрою Державтоінспекція радить всім бути уважними та обережними. За будь яких умов не варто поспішати. Будьте розважливими і  тоді ви зможете уникнути неприємних сюрпризів.
 
«УК»

You may also like...