Управління ДАІ у Львівській області інформує

Прес-служба управління ДАІ у Львівщини  повідомила «УК» про пригоди на автошляхах області.

На Львівщині 19-річний водій скоїв наїзд на двох пішоходів

1 травня у чергову частину Золочівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у місті Золочів на вулиці С. Бандери сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій тілесні ушкодження отримали двоє людей.

На місці ДТП інспектори ДАІ з’ясували, що 1 травня близько 12.30 години у місті Золочеві на вулиці С. Бандери, а саме – на автобусній зупинці водій автомобіля «ВАЗ-2101», 19-річний житель міста Золочів, скоїв наїзд на двох пішоходів.

Унаслідок автонаїзду травми отримали 18-річна жителька села Городилів Золочівського району, студентка Луцького технічного національного університету, та 48-річний житель села Острівчик Пильний Буського району. Зокрема, у дівчини – множинні садні тіла, садно правого передпліччя та правої молочної залози (її госпіталізовану у Золочівську центральну районну лікарню), а у чоловіка – садна правого ліктєвого суглобу (від госпіталізації він відмовився).

Попередньо з’ясовано, що ця ДТП сталась через порушення водієм автомобіля Правил дорожнього руху, який не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та під час об’їзду перешкоди, скоїв наїзд на пішоходів.

За фактом ДТП триває перевірка.


Скоївши зіткнення з автомобілем «Фольксваген», водій «БМВ» втік з місця аварії

1 травня о 4.00 годині у чергову частину відділу ДАІ Львова з травмпункту №3 надійшло повідомлення про звернення до них за медичною допомогою після ДТП 27-річного львів’янина.

Чоловік повідомив, що тілесні ушкодження (забій м’яких тканин тім’яної ділянки голови) він отримав 30 квітня близько 22.15 години у місті Винники на вулиці Галицькій, керуючи автомобілем «Фольксваген-Гольф», з яким скоїв зіткнення водій автомобіля «БМВ».

Після зіткнення водій «БМВ» з місця аварії втік. Свідків цієї автопригоди закликаємо зголошуватися за номерами телефонів: 234 09 32 або 102.

На Львівщині у кювет перекинулась іномарка: травмовано 30-річного водія

1 травня близько 19.45 години на автодорозі у селі Бірки Яворівського району водій автомобіля «Шкода Фабія», 30-річний львів’янин, не вибравши безпечної швидкості руху, з’їхав з проїжджої частини дороги у кювет, де автомобіль перекинувся.

Унаслідок цієї автопригоди водій автомобіля отримав тілесні ушкодження у вигляді забійної рани тім’яної ділянки голови.

На Львівщині у ДТП загинув водій авто, який заснув за кермом та скоїв наїзд на металеву огорожу

2 травня близько 2.30 години на автодорозі Львів – Рава-Руська у селі Смереків водій автомобіля «Фольксваген-Гольф-4», 34-річний житель села Волиця Жовківського району, скоїв ДТП.

Попередньо з’ясовано, що водій іномарки, рухаючись у напрямку до міста Жовква, знаходячись у перевтомленому стані, заснув за кермом. Унаслідок цього водій автомобіля скоїв наїзд на металеву транспортну огорожу.

Від отриманих травм чоловік помер на місці ДТП.


На Львівщині неповнолітній водій гужової підводи потрапив у ДТП

2 травня о 00.10 годині у чергову частину Дрогобицького райвідділу міліції від чергової медсестри Дрогобицької міської лікарні №1 надійшло повідомлення про поступлення до них після ДТП 15-річного жителя міста Стебник.

На місці події інспектори ДАІ з’ясували, що 1 травня  близько 21.30 години у місті Стебник на вулиці Задвірній водій автомобіля «Пежо Боксер», 21-річний житель міста Борислав, рухаючись головною дорогою, скоїв зіткнення з гужовою підводою під керуванням 15-річного жителя Стебника, який виїжджав на головну з другорядної дороги.

Унаслідок ДТП водій гужової підводи отримав тілесні ушкодження (закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку) та був доставлений у Дрогобицьку міську лікарню №1.

За фактом ДТП триває перевірка.

У Львові водій автобуса скоїв наїзд на жінку, яка везла дитячий візочок з немовлям 

2 травня о 16.55 годині у Львові на перехресті вулиць Драгана-Сихівська водій автобуса «МАН», 52-річний житель Миколаївського району, скоїв наїзд на жінку-пішохода, 77-річну львів’янку, яка везла дитячий візочок з піврічним немовлям.

Унаслідок цієї ДТП жінка (бабуся дитини) отримала тілесні ушкодження у вигляді забою лівої руки та правої ноги, а у дитини – забій чола.

За фактом ДТП триває перевірка.


У Львові перекинувся автомобіль: травмовано 22-річного водія

2 травня о 20.00 годині у Львові на вулиці Тракт Глинянський, 40 водій автомобіля «Фольксваген Поло», 22-річний житель Львова, виїхав за межі проїжджої частини дороги та перекинувся, пошкодивши при цьому дорожній знак «Пішохідний перехід» та дерево.

Попередньо з’ясовано, що ця ДТП сталась через перевищення водієм автомобіля безпечної швидкості руху.

Унаслідок ДТП водій автомобіля отримав тілесні ушкодження у вигляді забою поперекового відділу хребта та після огляду лікарями був відпущений додому.


Затримано водія «БМВ», який скоїв ДТП та втік

1 травня інспектори ДАІ у результаті проведених оперативно-розшукових заходів виявили та затримали водія автомобіля «БМВ», 31-річного жителя Пустомитівського району, який скоїв ДТП та втік з місця аварії.

З’ясовано, що водій «БМВ» 30 квітня о 22.15 годині у місті Винники на вулиці Галицькій скоїв зіткнення з автомобілем «Фольксваген-Гольф», унаслідок чого 28-річний водій цього авто отримав тілесні ушкодження.


На Львівщині затримано неповнолітніх, які викрали мотоцикл «Днепр»

1 травня у Радехівський райвідділ міліції звернувся житель міста Миколаїв. Чоловік повідомив, що того ж дня близько 14.00 години невідомі особи викрали його мотоцикл «Днепр МТ-10», який стояв на вулиці біля його господарства.

У результаті проведених розшукових заходів інспектори ДАІ з’ясували, що мотоцикл викрали двоє неповнолітніх – 17-річні жителі села Хмільно Радехівського району.

Речовий доказ вилучено та повернуто власнику. За фактом триває перевірка.

Водій автомобіля пред’явив посвідчення з підробкою

2 травня співробітники ДАІ Жовківського райвідділу під час несення служби у місті Рава-Руська за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Сітроен», яким керував 29-річний житель іноземної держави.

Під час перевірки документів було виявлено, що посвідчення водія містить явні ознаки підробки.

Документ передано для проведення експертизи. За цим фактом триває перевірка.

У Львові виявили «БМВ» з номерними знаками, які шукали з 2007 року

2 травня під час нагляду за дорожнім рухом у Львові на вулиці Науковій інспектори ДПС ДАІ за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «БМВ-316», яким керував 47-річний львів’янин.

Під час звірки номерів агрегатів автомобіля через базу ДАІ було з’ясовано, що державні номерні знаки, прикріплені на даному автомобілі, перебувають у розшуку від 19 липня 2007 року (заявник – Яворівський МРЕВ ДАІ у Львівській області).

Для проведення подальшої перевірки автомобіль та водія було доставлено у Франківський райвідділ Львівського міського управління міліції.

УК
 

You may also like...