ДАІ попереджає про перекриття руху транспорту у центрі столиці

Столична Державтоінспекція нагадує, що з метою належної підготовки до Євро-2012  та проведенням заходу «Зустрічай кубок», рух транспорту на Хрещатик від вул. Інститутської до вул. Богдана Хмельницького буде перекрито з 14:00 до 23 години. В цей час на вказаному відрізку буде дозволено рух лише спеціальному та акредитованому транспорту.

Потрібно також врахувати, що наступного дня у суботу з 10 години ранку на Михайлівській площі планується проведення мітингу однієї  із політичних партій. А з 12 години того ж дня, Софіївська площа зустрічатиме благодійний фестиваль під назвою «Великий м’яч». А з 17 години на  НСК «Олімпійський» розпочнеться фінал турніру шкільних футбольних команд.

13 травня, у неділю, з опівдня на вулиці Червонопрапорній,88 «Пирогово», планується реконструкція історичних подій під назвою    «Велика Перемога». У зв’язку з проведенням цього заходу можливі ускладнення у русі транспорту по вулиці Заболотного.

Державтоінспекція також інформує, що до закінчення ремонтних робіт можливі ускладнення в русі транспорту на проспекті Бажана.      

Відділ зв`язків з громадськістю УДАІ Києва

You may also like...