Управління ДАІ у Львівській області інформує

Прес-служба управління ДАІ у Львівщини повідомила «УК» про пригоди на автошляхах області.

У Львові у ДТП травмовано жінку з дитиною

11 травня о 22.10 годині у чергову частину відділу ДАІ Львова з травмпункту №3 надійшло повідомлення про звернення до них після ДТП 55-річної жительки Львова та 5-тирічної жительки Вінницької області.

Зі слів потерпілих, вони отримали тілесні ушкодження 11 травня близько 9.00 години у Львові на вулиці Городоцькій, будучи пасажирами невідомого маршрутного таксі під керуванням невідомого водія.

Попередньо з’ясовано, що причини ДТП – порушення водієм транспорту Правил дорожнього руху безпечної швидкості руху.

Унаслідок цієї автопригоди у жінки – закритий перелом грудини, забій серця (госпіталізована у 1-ше хірургічне відділення лікарні швидкої медичної допомоги), а у дитини – забій спинки носа (після надання медичної допомоги її було відпущено додому).

За фактом ДТП триває перевірка.

У Львові автомобіль зіткнувся з бетонною клумбою: травмовано 25-річну жінку

12 травня о 3.10 годині у Львові на вулиці Кривоноса, 16а водій автомобіля «Ніссан», 29-річний львів’янин, не вибрав безпечну швидкість руху, втратив контроль над керуванням авто та виїхав за межі проїжджої частини дороги, де наїхав на бетонну клумбу.

Унаслідок ДТП пасажир автомобіля, 25-річна жителька Львова, отримала тілесні ушкодження (тупа травма живота, забій грудної клітки) та була госпіталізована в 1-ше хірургічне відділення лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова.

У Львові зіткнення двох «ВАЗів» призвело до травмування 27-річної пасажирки

12 травня о 16.20 годині у Львові на вулиці Замарстинівській водій автомобіля «ВАЗ-21214», 25-річний львів’янин, скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2105», яким керував 30-річний житель Яворівського району.

У результаті ДТП пасажир автомобіля «ВАЗ-2105», 27-річна жителька Яворівського району, отримала тілесні ушкодження (забій м’яких тканин тазу, забій м’яких тканин лобної ділянки голови та забій м’яких тканин грудної клітки) та після огляду лікарями була відпущена додому.

Некерований «ГАЗ» вдарив «Фольксваген» та в’їхав у кіоск з жінкою

12 березня близько 11.20 години на автодорозі біля села Старичі Яворівського району водій автомобіля «ГАЗ-3309», 46-річний житель села Кожичі Яворівського району, допустив ДТП.

Водій залишив транспортний засіб, не вживши заходів, щоби не допустити його самовільного руху, внаслідок чого автомобіль покотився та наїхав на припаркований автомобіль «Фольксваген Транспортер Т4», за кермом якого знаходився 52-річний житель села Старичі. Після цього «ГАЗ» «занесло» на газетний кіоск, у якому знаходилась 64-річна місцева жителька.

Унаслідок цієї аварії жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді гематоми та саден лівої брови, гіпертонічного кризу.

За фактом ДТП триває перевірка.


На Львівщині не розминулись дві вантажівки: травмовано 25-річного водія 

11 травня о 18.00 годині на автодорозі сполученням Мостиська-Самбір-Борислав-Дрогобич біля села Нагуєвичі Дрогобицького району відбулося зіткнення двох вантажних автомобілів – «ЗІЛ» та «КРАЗ-250».

Інспектори ДАІ на місці аварії з’ясували, що водій автомобіля «ЗІЛ», рухаючись у напрямку до села Уріж, перетнув суцільну лінію розмітки, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем «КРАЗ-250» під керуванням 25-річного водія.

Унаслідок ДТП водій автомобіля «КРАЗ» отримав тілесні ушкодження (садно на чолі, садно на лівому колінному суглобі) та після надання медичної допомоги у Дрогобицькій міській лікарні №1 був відпущений додому.

На Львівщині 14-річна дівчинка потрапила під колеса автомобіля

12 травня о 12.38 годині у чергову частину Дрогобицького райвідділу міліції з Дрогобицької міської лікарні №1 надійшло повідомлення про поступлення до них після ДТП 14-річної жительки села Модричі Дрогобицького району.

На місці ДТП інспектори ДАІ з’ясували, що водій автомобіля «Опель Вектра», 43-річний житель міста Стебник, скоїв наїзд на дівчинку-пішохода, яка переходила дорогу через  пішохідний перехід.

Унаслідок ДТП дівчинка отримала тілесні ушкодження (забій правої ноги, закритий перелом другого та третього пальців правої ноги) та була доставлена у Дрогобицьку міську лікарню №1.

Намагаючись «прорватися» на заборонений сигнал світлофора, водій мопеда зіткнувся з автомобілем

12 травня о 13.45 годині у чергову частину Дрогобицького міськвідділу міліції з місцевої лікарні надійшло повідомлення про поступлення до них після ДТП 47-річного жителя міста Дрогобич.

Як було з’ясовано, 12 травня близько 13.00 години у місті Дрогобич водій мопеда «Сімсон», 47-річний місцевий житель, проїжджаючи перехрестя вулиць  Грушевського-Винниченка на заборонений («червоний») сигнал світлофора, допустив зіткнення з автомобілем «Хюндай Тюксон» під керуванням 51-річного жителя Стрия, який рухався через перехрестя на дозволений сигнал світлофора.

Унаслідок зіткнення водій мопеда «Сімсон» отримав тілесні ушкодження (закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій ключичного суглобу) та був госпіталізований у Дрогобицьку міську лікарню №1.

На Львівщині п’ятирічний велосипедист виїхав на дорогу і потрапив під колеса автомобіля

12 травня близько 16.55 години у селі Зимна Вода на вулиці Суховільська, 70 водій велосипеда «Аіст», п’ятирічний місцевий житель, виїжджаючи з житлової зони, перед проїжджою частиною дороги не надав перевагу автомобілю «ЗАЗ», яким керував 55-річний львів’янин.

Унаслідок зіткнення транспортні засоби отримали тілесні ушкодження, а неповнолітній велосипедист – тілесні ушкодження. Дитину госпіталізовано у реанімаційне відділення дитячої лікарні, що на вулиці П. Орлика.

У Львові двоє пенсіонерів потрапили під колеса «Мазди»

13 травня о 20.40 годині у Львові на перехресті вулиць Наукова – Княгині Ольги водій автомобіля «Мазда 6», 30-річна жителька Львова, скоїла наїзд на подружжя пенсіонерів, 71-річних місцевих жителів. 

Унаслідок автонаїзду у жінки – закритий перелом правої променевої кістки, забої тім’яної ділянки голови та правої руки, а у чоловіка – забій тім’яної ділянки голови та правої гомілки.
 
За фактом ДТП триває перевірка.


Інспектори ДАІ затримали водія, який втік після скоєння наїзду на людину

11 травня інспектори відділу ДАІ Дрогобицького міського відділу міліції у результаті проведених оперативно-розшукових заходів за скоєння та втечу з місця ДТП виявили та затримали водія автомобіля «Фольксваген Пассат», 37-річного жителя міста Стебник.

Встановлено, що вказаний вище громадянин у місті Дрогобич на вулиці П.Орлика, керуючи автомобілем «Фольксваген Пассат», навпроти будинку №8 скоїв наїзд на пішохода, 70-річну жительку міста Дрогобич, яка переходила дорогу.

Після скоєння ДТП водій з місця аварії втік.

УК

You may also like...