Злочин через оковиту

За минулі два дні на Львівщині правоохоронці зареєстрували нанесення тяжких тілесних ушкоджень та умисне вбивство, причиною яких вже вкотре стала оковита.

Так, 30 травня у Новороздільський райвідділ міліції надійшло повідомлення від медсестри міської лікарні, яка повідомила, що в одній із квартир міста виявлено тіло чоловіка.

Правоохоронці встановили, що хлопці того вечора завітали до своєї спільної знайомої у місті Новий Розділ, де усі разом розпивали спиртне. Слово за слово і між п’яними чоловіками виник конфлікт. Вони почали штовхатись та ображати один одного. Тоді, 26-річний чоловік завдав удар кухонним ножем у ліву частину черевної порожнини 27-річному знайомому. Перелякавшись, чоловік та жінка викликали швидку медичну допомогу, проте вже було пізно. Лікарі, приїхавши за викликом, констатували смерть внаслідок великої крововтрати.

Наразі тіло померлого направили на проведення судово-медичної експертизи. За цим фактом слідчі райвідділу порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України (Умисне вбивство).

Другий випадок трапився у Пустомитівському районі області. Лікарі повідомили правоохоронців, що до них доставили 36-річного жителя села Нагоряни із попереднім діагнозом ЗЧМТ, забій головного мозку, субдиральна гематома, набухання головного мозку, перелом ребер, розрив печінки, інфізема. У подальшому потерпілого госпіталізували в реанімаційне відділення Пустомитівської ЦРЛ.

Вже на місці події працівники міліції з’ясували, що того вечора двоє друзів завітали в гості до свого знайомого в селі Малечковичі. Під час розпивання алкогольних напоїв між двома гостями виникла суперечка. Тоді розлючений 35-річний чолов’яга почав умисно наносити удари руками та ногами своєму кривднику, спричинивши останньому вказані вище тілесні ушкодження, які за висновком експерта відносяться до тяжких тілесних.

Наразі підозрюваного затримали. Слідчі дії по кримінальній справі, порушеній за ч. 1 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження) тривають.

ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області

You may also like...