Інформація ДАІ м. Києва на 20.09.2012

За 19 вересня співробітники столичної ДАІ задокументували 578 порушень ПДР з боку водіїв, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 246; порушення правил проїзду перехресть – 10, порушення ПДР пішоходами – 26. Крім того, за порушення ПДР в частині зупинки і стоянки, до відповідальності притягнуто 82 водії.

Автолюбителів, які будуть ігнорувати правила паркування, інспектори ДАІ, згідно з чинним законодавством, будуть притягувати до адміністративної відповідальності. Нагадаємо, штраф за такий вид порушення становить від 255 до 340 гривень. А якщо водії паркуватимуть автівки, які суттєво заважатимуть руху транспорту, то відповідальність підвищується. Скажімо за зупинку на смузі громадського транспорту водієві прийдеться сплатити штраф від 510 до 680 гривень (ст. 122 ч.3 КпАП України).

За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння виявлено 41 порушення.
 
За добу зареєстровано 5 ДТП в яких 6 осіб отримали травми.
 
Працівниками ДАІ столиці виявлено та доставлено до майданчика тимчасового зберігання 5автомобілів, що знаходились в розшуку. До райуправлінь міліції за шахрайство затримано та доставлено – 2 особи, вантаж без документів -1, за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин – 2. Інспекторами Печерського відділу ДАІ «гарячим слідом» згідно орієнтування  затримано двох громадян, які скоїли крадіжку дорожнього знаку зі стійкою.
 
 За добу зареєстровано одне незаконне заволодіння: Святошинський р-н, а/м «Daewoo Lanos», н.з АА0694АР, сірого кольору. Прийнято міри розшуку.
 
ДАІ Києва інформує водіїв, що у зв’язку з Державним візитом Президента Республіки Польщі Броніслава Коморовського з 20 по 21 вересня 2012 року проводиться ряд заходів спрямованих на забезпечення безпеки дорожнього руху. 
Так, з метою надійного забезпечення безпеки осіб, щодо яких здійснюється Державна охорона, у центральній частині міста будуть вводиться обмеження в русі транспорту на наступних вулицях: Михайлівській, В. Житомирській, Інститутській, Грушевського, Липській, Шовковичній, Володимирській, а також на Дніпровському узвозі та Броварському проспекті. 
Державтоінспекція звертається до всіх учасників руху із розумінням поставитись до тимчасових незручностей, а також радить водіям бути гранично уважними, неухильно дотримуватися сигналів регулювальників та по можливості оминати центральну частину міста і паркувати транспорт без порушень правил. 
 Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.
 
Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва
 
 

You may also like...