Кримінальна хроніка Житомирщини на 18 грудня 2012 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 221 повідомлення, 25 з яких з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, шахрайства та інші. У 9 випадках встановлено особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 110 порушень правил дорожнього руху, 5 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

До Корольовського РВ звернулась 34-річна жителька обласного центру із заявою про те, що з її квартири викрадено мобільний телефон та відеокамеру. Загальна сума збитку становить 7 тисяч гривень.

Працівники міліції у скоєнні кримінального правопорушення підозрюють непрацюючого місцевого жителя, 1976 р.н., який проживав в одній квартирі із заявницею.

17 грудня до Богунського РВ із заявою звернувся житель м. Житомира, 1958 р.н., який повідомив про те, що з його квартири, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено мобільний телефон вартістю 200 гривень.
Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали непрацюючого 29-річного місцевого жителя.

Минулої доби до Володарськ-Волинського райвідділу із заявою звернувся 41-річний житель району, який розповів про те, що з сумки його неповнолітньої доньки невідомим викрадено мобільний телефон вартістю 1300 гривень.
Наразі працівники міліції вживають усіх необхідних заходів для встановлення обставин учинення злочину та затримання причетних до його скоєння осіб.

Шановні громадяни! Запам’ятайте самі та поясніть дітям, що мобільний телефон, у першу чергу, – сучасний засіб зв’язку, а тому не слід зайвий раз без нагальної потреби демонструвати його можливості та різноманітні функції при сторонніх особах на вулиці, у громадському транспорті, розважальних закладах. Цим ви можете привернути увагу потенційного грабіжника. На прохання незнайомця терміново зателефонувати до лікарні, міліції тощо, ні в якому разі не слід передавати свого мобільного до чужих рук.

СЗГ УМВС України в Житомирській області
 

You may also like...