Кримінальна хроніка Житомирщини за 26 грудня 2012 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 319 повідомлень, 26 з яких з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них грабежі, крадіжки чужого майна, факти нелегального обігу наркотиків та інші. У 12 випадках встановлено особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій.

Припинено 123 порушень правил дорожнього руху, 9 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

25 грудня працівники батальйону патрульної служби при УМВС в обласному центрі у 39-річного жителя Житомирського району виявили два паперові згортки, заповнені подрібненою зеленою масою рослинного походження, вагою близько 6 грам.
Працівники міліції знахідку вилучили та направили до Науково-дослідного експерно-криміналістичного центру при УМВС для проведення експертного дослідження.

До Олевського РВ звернулась продавець продуктового кіоску, 38-річна жителька району, із заявою про те, що в райцентрі на території ринку, шляхом пошкодження металевих ролет, невідомим викрадено продукти харчування. Сума збитку встановлюється.
Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали 17-річного місцевого жителя.

Минулої доби до Новоград-Волинського міськвідділу із заявою звернулась жителька райцентру. Пенсіонерка повідомила про те, що з її квартири, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено сумку, в якій знаходились гроші та документи. Сума завданого збитку становить 500 гривень.
Наразі працівники міліції вживають усіх необхідних заходів для встановлення обставин учинення злочину та затримання причетних до його скоєння осіб.

Органами та підрозділами внутрішніх справ області постійно вживаються практичні та організаційні заходи, направлені на профілактику та розкриття злочинів, пов’язаних з пограбуванням та обкраданням громадян, а також їх квартир, приватних будинків, дач. Шановні громадяни! Не забувайте й самі подбати про власну безпеку та безпеку свого майна.

СЗГ УМВС України в Житомирській області
 

You may also like...