Кримінальна хроніка Житомирщини на 10 січня 2012 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 279 повідомлень, 51 з них – із ознаками кримінальних правопорушень. Серед них грабежі, крадіжки чужого майна, факти незаконного обігу наркотиків та інші. У 18 випадках встановлено особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій.

Припинено 191 порушення правил дорожнього руху, 26 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

8 січня до Радомишльського райвідділу міліції звернувся 58-річний житель с. Потіївки із повідомленням про те, що з території місцевого підприємства було викрадено передній міст до комбайну. Працівники карного розшуку за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення затримали трьох непрацюючих місцевих жителів, у яких було вилучено викрадене. За даним фактом проводиться розслідування.

Минулого дня оперативники карного розшуку розкрили крадіжку з помешкання 61-річної пенсіонерки з с. Борщів Радомишльського району. Наразі встановлено, що до кримінального правопорушення причетні двоє місцевих жителів, які завітали до господині та, скориставшись її неуважністю, викрали гроші в сумі 285 гривень.

До Корольовського райвідділу міліції м. Житомира звернувся 53-річний місцевий житель із заявою про те, що з його гаража було викрадено металеві ворота вартістю близько 1 тисячі гривень. Дільничні інспектори міліції встановили, що до вказаного кримінального правопорушення причетний 34-річний житомирянин, якого було затримано. Проводиться подальше встановлення всіх обставин події.

Шановні громадяни! Будьте обачними та обережними у питаннях збереження вашого майна. Своєчасно вжиті застережні заходи можуть вберегти вас від неприємних сюрпризів та зазіхань злодіїв. Пам’ятайте, що транспортні засоби краще обладнати надійними протиугінними пристроями, а оселі чи торгівельні заклади належно укріпити. Водночас Державна служба охорони може стати надійним гарантом безпеки вашого майна.

СЗГ УМВС України в Житомирській області
 

You may also like...