Происшествия на дорогах Киева – сводка ГАИ

За 16-17 лютого співробітники столичної ДАІ виявили 1600 порушень Правил дорожнього руху.

Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 712 відхилень від правил. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонені від керування 88 водіїв. Крім того, виявлено 104 пішоходи, які порушували Правила дорожнього руху.

За вихідні дні в столиці було зареєстровано 6 ДТП, внаслідок яких 8 осіб отримали травми та 1 особа загинула. Щоб уникнути ризику потрапити в ДТП, Державтоінспекція радить водіям бути уважними при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижувати швидкість, не об’їжджати транспорт, який зупинився перед «зеброю», а зупинитися і пропустити людей, які переходять дорогу.Також, необхідно своєчасно перевіряти технічний стан свого транспортного засобу, а також не залишати автомобілі там, де це заважатиме нормальному руху транспорту.

За вихідні дні зареєстровано 4 незаконних заволодіння транспортними засобами: у Оболонському районі невідомі особи викрали автомобіль «MAZDA CX-7», н.з.АА3788МС, 2011 р.в., білого кольору. А от у Деснянському районі міста непощастило власнику «MERCEDES-BENZ SPRINTER 211 CDI», н.з. ВС8997СТ, 2000 р.в., білого кольору. В Солом’янському районі міста автокрадії заволоділи автомобілем «CHEVROLET AVEO 1.5I» н.з. ВМ5056АР, 2011 р.в., червоного кольору; у Шевченківському районі незаконно заволоділи автомобілем «MERCEDES-BENZ S 600»,н.з. 76080І7, 2006 р.в., сірого кольору. Прийнято міри розшуку.

Інспектори ДАІ в Святошинському районі міста затримали двох громадян за хуліганство, а у Солом’янському районі затримано особу, що навмисно розбила скло в торгівельному кіоску. Також у Голосіївському та Печерському районах, за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин затримано двох водіїв. Для подальшого з’ясування всіх обставин, затриманих доправлено до райвідділів міліції.

За прогнозом Гідрометеоцентру в столиці буде зберігатися температура повітря від -3 до -8 градусів. Столична Державтоінспекція закликає водіїв під час руху бути максимально уважними та обережними, дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції, правил маневрування, в умовах недостатньої видимості рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини УДАІ м. Києва 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

ВЗГ УДАІ м. Києва 

You may also like...