Кримінальна хроніка Житомирщини на 20 лютого 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 287 повідомлень, 91 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, шахрайства та інші. У 35 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 153 порушення правил дорожнього руху, 18 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

19 лютого до Бердичівського міськвідділу міліції звернулась 25-річна місцева жителька із заявою про те, що з її квартири було викрадено мобільний телефон вартістю 700 гривень. Дільничні інспектори міліції встановили, що крадіжку вчинив 52-річний бердичівлянин, який скористався неуважністю господині та вільно зайшов до помешкання через незачинені двері. У затриманого вилучили викрадене, наразі розпочато слідство.

Цього ж дня до Коростенського райвідділу міліції звернувся 20-річний житель райцентру із заявою про те, що його було ошукано. Працівники карного розшуку встановили, що чоловік, вирішивши придбати ноутбук, знайшов за оголошенням продавця та віддав йому завдаток у сумі 900 гривень, однак товар так і не отримав. Наразі за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення затримано 21-річного місцевого жителя.

Шановні громадяни! Аби не потрапити на гачок шахраїв, завжди і в усіх справах будьте більш, ніж уважними. Керуйтеся здоровим глуздом, укладаючи різноманітні угоди. У разі сумнівів – не поспішайте, порадьтеся зі спеціалістом у відповідній галузі. За найменших підозр у нечесних намірах сторін, краще відмовитися від оманливих пропозицій.

СЗГ УМВС України в Житомирській області
 

You may also like...