За минулий тиждень виявлено 40 авто, що знаходились у розшуку виконавчої служби

Як повідомили «УК» в УДАІ м. Києва, з 11 по 16 березня співробітники ДАІ столиці виявили 40 авто, що перебували в арешті і розшукувались державною виконавчою службою

Столична Державтоінспекція підвела проміжні підсумки деяких «операцій», що тривають нині. Стосовно розшуку викрадених машин, то за останній тиждень на території столиці зареєстровано сім незаконних заволодінь автотранспортом. Два з них  було розкрито одразу «гарячим слідом», знайдено одне раніше викрадене авто. До того ж повернено власникам ще два транспортних засобів, що значились у розшуку по базі «Інтерпол».

Ось приклади деяких затримань. Так, 13 березня у Святошинському районі інспектори ДАІ спільно з працівниками карного розшуку та державної служби охорони затримали двох чоловіків, які незаконно заволоділи автомобілем «Jaguar S-Type». Ця подія сталася на бульварі Вернадського,57.Чоловіки відкрили авто шляхом сканування сигналізації. Але зникнути їм не вдалося, бо на заваді стали працівники міліції. Цих громадян для подальшого з’ясування всіх обставин доставлено до райуправління міліції.

Як правило, уганяють автомобілі, що стоять біля різноманітних торгівельних закладів та будинків. Зважаючи на це, Державтоінспекція рекомендує водіям залишати автомобілі на стоянках, що охороняються, або у гаражних боксах.  Якщо такої можливості немає, радимо автовласникам залишати транспорт там де є освітлення – не кожен зловмисник наважиться вчинити крадіжку на видноті. Крім того, необхідно обладнати своє авто мінімум двома протиугінними засобами – механічним та електронним.

Нагадуємо, що найчастіше автомобілі викрадають у вівторок, п’ятницю та суботу.

Співробітники підрозділів столичної Державтоінспекції лише за тиждень виявили та затримали 40 транспортних засобів, що знаходились у арешті та розшукувались державною виконавчою службою. 

Столична Державтоінспекція радить водіям дотримуватись правил дорожнього руху, а у разі порушення – не зволікати з оплатою штрафу. Нагадуємо, що він має бути сплачений не пізніше, аніж через п’ятнадцять днів з дня вручення постанови порушнику про накладення штрафу.
Щоб сплати штраф необхідно звернутися до будь-якої установи банку України. При цьому необхідно мати при собі документ, який засвідчує особу, індивідуальний ідентифікаційний номер платника податку, а також екземпляр протоколу про адміністративне правопорушення.

УК
 

You may also like...