Кримінальна хроніка Житомирщини на 25 березня 2013 року

За вихідні дні до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 415 повідомлень, 59 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, умисне нанесення тілесних ушкоджень, незаконне поводження з наркотичними засобами та інші. У 13 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій.
Припинено 102 порушення правил дорожнього руху, 6 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

До чергової частини Богунського райвідділу міліції м. Житомира надійшло повідомлення від 53-річного жителя обласного центру про викрадення з його автомобіля газової установки. Працівники карного розшуку встановили, що до кримінального правопорушення причетні двоє непрацюючих житомирян, віком 19 та 20 років. За даним фактом розпочато слідство.

Ще одне повідомлення надійшло від 62-річного жителя м. Житомира про те, що з його квартири було викрадено масляний радіатор. Чоловік пояснив, що зловмисник скористався його неуважністю, та зайшовши через незачинені двері, забрав засіб для обігріву. Дільничні інспектори міліції Богунського райвідділу встановили, що до кримінального правопорушення причетний непрацюючий 38-річний місцевий житель, якого було затримано. Встановлюються всі обставини події.

25 березня до Корольовського райвідділу міліції звернувся 37-річний житель обласного центру із заявою про викрадення з приміщення його гаража сантехнічного обладнання вартістю 4,5 тисячі гривень. За підозрою у вчиненні крадіжки було затримано 39-річного місцевого жителя. За даним фактом розпочато слідство.

Шановні громадяни! Будьте обачними у питаннях збереження вашого майна. Своєчасно вжиті застережні заходи можуть вберегти вас від неприємних сюрпризів та зазіхань злодіїв. Подбайте про укріпленість ваших осель, не забувайте зачиняти двері, коли перебуваєте вдома. Замикайте підсобні приміщення, сараї, підвали, гаражі. Задумайтеся над питанням професійної охорони власних магазинів, закладів харчування тощо. Приміром Державна служба охорони може стати надійним гарантом безпеки вашого майна.

СЗГ УМВС України в Житомирвькій Області
 

You may also like...