Кримінальна хроніка Житомирщини на 17 квітня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 344 повідомлення, 71 з них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, нанесення тілесних ушкоджень, шахрайства, незаконне поводження з наркотичними засобами та інші. У 35 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Також встановлено 4 особи, що причетні до кримінальних правопорушень, зареєстрованих раніше. Припинено 228 порушень правил дорожнього руху, 34 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

16 квітня до Радомишльського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в одному з місцевих кафе у 73-річного жителя райцентру було викрадено пакет з грошима та документами. Працівники карного розшуку за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення затримали непрацюючу 29-річну жительку одного з приміських сіл, у якої вилучили частину викраденого.

До Попільнянського райвідділу міліції звернувся 38-річний житель району із заявою про те, що вночі невідома особа викрала його автомобіль «Рено Кенго», залишений у подвір’ї домогосподарства. Слідчо-оперативною групою було встановлено, що до незаконного заволодіння автотранспортом причетні двоє односельців заявника віком 21 та 19 років. Наразі встановлюються всі обставини події.

До Ружинського райвідділу міліції звернувся 35-річний місцевий житель із заявою про викрадення його мотоциклу. Чоловік розповів, що залишив транспортний засіб без нагляду у лісопосадці, чим і скористався зловмисник. Дільничні інспектори міліції встановили, що до кримінального правопорушення причетний 40-річний житель району. У нього вилучено викрадений мотоцикл, розпочато слідство.

Шановні громадяни! Залишаючи без нагляду свої транспортні засоби, Ви ризикуєте безпекою Вашого майна. Будьте обачними та обережними. Виходячи з автомобіля навіть на декілька хвилин, не забувайте зачиняти вікна та дверцята, намагайтеся не залишати в салоні на видноті цінні речі, гроші, документи. Подбайте про надійну нічну стоянку для власного транспортного засобу. Також для попередження викрадення обладнайте авто протиугінними пристроями.

СЗГ УМВС України в Житомирській області
 

You may also like...