Увага, розшук свідків ДТП!

19 січня 2013 року о 21 годині 10 хвилин в м. Миколаєві на проспекті Жовтневому в районі будинку 234 В водій автомобілю «MITSUBISHI GALANT», рухаючись по проспекту в бік вул.

Жукова на забороняючий рух сигнал світлофора, допустив наїзд на 16-річного хлопця, який перетинав проїзну частину по регульованому пішохідному переході на дозволяючий рух сигнал світлофору, а потім водій змінив напрямок рух вліво та допустив наїзд на транспортну огорожу. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід від отриманих травм загинув на місці.

Після скоєння ДТП водій автомобілю «MITSUBISHI GALANT» зник з місця пригоди та, залишивши транспортний засіб біля свого домоволодіння, переховується від правоохоронних органів.

Відділ розслідування ДТП Слідчого управління УМВС України в Миколаївській області звертається до громадян, які стали очевидцями даної пригоди або володіють будь-якою інформацією щодо місцезнаходження водія Горнушкіна Дмитра Анатолійовича 1975 р.н., телефонувати: (0512) 49-82-43, 49-83-95 або за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 41, відділ розслідування ДТП. 

СЗГ УМВС України в Миколаївській області

You may also like...