Кримінальна хроніка Житомирщини на 19 червня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 328 повідомлень, 88 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, умисне нанесення тілесних ушкоджень, незаконне поводження з наркотичними засобами та інші. У 26 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Крім того, встановлено 18 осіб, причетних до раніше зареєстрованих правопорушень. Припинено 231 порушення правил дорожнього руху, 28 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

18 червня до Корольовського райвідділу міліції звернулась 38-річна жителька обласного центру із заявою про викрадення з її підсобного приміщення велосипеду вартістю 700 гривень. Оперативники карного розшуку встановили, що крадіжку вчинив 42-річний місцевий житель, підібравши ключ до приміщення.

До Бердичівського міськвідділу УМВС надійшло повідомлення від завідуючої міського дитсадка про те, що зі складського приміщення виховного закладу було викрадено демонтовані з дитячих майданчиків металеві конструкції. Дільничні інспектори міліції встановили, що кримінальне правопорушення вчинив 23-річний житель райцентру.

До Коростенського міськвідділу міліції звернувся 19-річний місцевий житель із заявою про ошуканство. Хлопець розповів, що дозволив незнайомцю зателефонувати з власного мобільника, після чого той його не повернув. Оперативники карного розшуку за підозрою у вчиненні шахрайства затримали 24-річного жителя райцентру.

Шановні громадяни! Пам’ятайте, що шахраї користуються довірливістю оточуючих, тому завжди, всюди й у всіх справах будьте більш ніж уважними. Не дозволяйте шахраям приспати вашу пильність. Не забувайте про власну безпеку. У спілкуванні з незнайомими людьми не втрачайте пильність. У разі, якщо вас ошукано, негайно зверніться до міліції.

 

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...