Столичний Центр № 13 з надання послуг, пов’язаних з автотранспортом змінив адресу

У понеділок, 15 липня, в столиці за новою адресою почав працювати центр з надання послуг, пов’язаних з автотранспортом. Знаходиться він наБалтійскому провулку, 20 що в Оболонському районі міста.

Сучасна комп’ютерна техніка, просторий екзаменаційний зал, автодром. Одним словом, тут створено всі умови для прийому громадян. Кандидати у водії після успішного складання теоретичної частини екзаменуповинні продемонструвати практичні навички керування транспортом наавтодромі, що знаходиться поруч.

Цей центр дозволить поліпшити обслуговування і прискорити видачу посвідчень водія. До того ж у цьому центрі окрім видачі та обміну водійських посвідчень буде надаватись ще така послуга, як перевірка знань правил дорожнього руху водіїв громадського транспорту. «Ми пропонуємо керівникам автогосподарств перевіряти знання правил дорожнього рухугромадян, які влаштовуються на роботу водіями і займатимуться перевезенням пасажирів – повідомив заступник начальника УДАІ ГУМВС України в м. Києві полковник міліції Ігор Опанасенко. – Такі перевірки, без сумніву, допоможуть знизити кількість можливих порушників за кермом».

Також Управління ДАІ міста Києва повідомляє, що для створення максимальної зручності громадянам зареєстрованим у столиці, по заміні посвідчень старого зразкакерівництвом УДАІ організовано роботу у трьох центрах з 14.07.2013 по 01.10.2013 у вихідні дні. Ось їх адреси:

– Центр № 10 надання послуг пов’язаних з використанням автотранспортних засобів, підпорядкований управлінню ДАІ (вул. Братиславська, 52) кожної парної неділі місяця з 10 до 13 години, без обідньої перерви;

– Центр № 13 надання послуг пов’язаних з використанням автотранспортних засобів, підпорядкований управлінню ДАІ (пров. Балтійський, 20) кожної непарної неділі місяця з 10 до 13 години, без обідньої перерви.

Крім того, отримати та обміняти посвідчення водія можна у центрі № 2 надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів, підпорядкований управлінню ДАІ (вул. Туполева, 19) щодня, окрім неділі.

ВЗГ УДАІ м. Києва
 

You may also like...