Кримінальна хроніка Житомирщини на 15 серпня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 412 повідомлень, 92 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, шахрайства, незаконне поводження з наркотичними засобами та інші. У 37 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Крім того, встановлено ще 3 особи, які причетні до раніше скоєних правопорушень. Припинено 121 порушення правил дорожнього руху, 11 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

14 серпня до Корольовського райвідділу УМВС звернувся 49-річний житомирянин із заявою про викрадення з його помешкання телевізора. Оперативники карного розшуку встановили, що до кримінального правопорушення причетний 24-річний місцевий житель. Наразі встановлюються всі обставини події.

До Новоград-Волинського міськвідділу міліції звернувся 20-річний водій-експедитор одного з підприємств із заявою про те, що з автомобіля, який він залишив без нагляду, було викрадено барсетку з грошима та банківськими картками. Сума збитку становить 6 тисяч гривень. Працівники міліції встановили, що зловмисник підібрав ключа до дверцят автівки, скориставшись 15-хвилинною відсутністю водія. Наразі проводяться заходи щодо встановлення та затримання особи, причетної до кримінального правопорушення.

Шановні громадяни! Подбайте про збереження власних автомобілів. Залишаючи без нагляду свої транспортні засоби, особливо у нічний час, Ви ризикуєте безпекою Вашого майна. Будьте обачними та обережними. Не залишайте в салоні цінні речі, документи та гроші. Для попередження посягань на транспортні засоби та ваше майно, обладнайте їх протиугінними пристроями та охоронною сигналізацією.

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...