Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 11.09.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 216 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Іллічівського МВ надійшло повідомлення від лікаря про те, що в с. Олександрівка за місцем мешкання померла пенсіонерка, 1949 р.н., але її чоловік не впускає бригаду швидкої медичної допомоги до будинку. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце пригоди, на подвір`ї виявлено труп господарки з багаточисельними тілесними ушкодженнями. Вжитими заходами встановлено, що тілесні ушкодження жінці наніс її чоловік, 1943 р.н., на ґрунті раптово виниклої сварки, після спільного вживання алкогольних напоїв. Попередня правова кваліфікація ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Працівниками Портофранківського ВМ викрито Михайла, 1982 р.н., який шляхом ривка відкрито заволодів у Ніни, 1965 р.н., її фотоапаратом вартістю 1500 грн. Підозрюваний зізнався у скоєні даного злочину.

До Комінтернівського РВ надійшла заява від жительки с. Олександрівка, 1975 р.н., про те, що невідома особа з череди викрала її корову вартістю 15 тисяч гривень. В ході проведення перевірки було встановлено, що дане кримінальне правопорушення скоїв односелець заявниці, 1959 р.н., від якого отримано правдиві свідчення у скоєні даного злочину.

До Малиновського РВ надійшло повідомлення по спецлінії «102» про те, на Люстдорфській дорозі стоїть залишений автомобіль «Форт-транзит». Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події виявлено вказаний автомобіль, в ході огляду якого у фургоні виявлено два трупи чоловіків, 1978 р.н., 1977 р.н. Попередня причина смерті – передозування наркотичними речовинами. Трупи без зовнішніх ознак насильницької смерті направлено до Одеського обласного СМЕ. З місця пригоди вилучено: 3 мобільних телефони, ноутбук, 3 інсулінових шприці, 2 ампули "вода для ін’єкцій", (одна з них зі слідами підігріву).

11 вересня працівниками відділу кримінальної міліції у справах дітей Одеського міського управління та Таїровського ВМ встановлено місцезнаходження малолітньої Маврової Ю.В., 2005 р.н., учениці 2-го класу, яка знаходилась у друзів. На теперішній час дівчинка знаходиться по місцю мешкання, протиправних дій проти неї не вчинялось.

До Київського РВ надійшла заява від Олександра, 1989 р.н., про те, що невідомий вдарив його по обличчю та заволодів його сумкою, в якій знаходились гроші в сумі 4800 грн. Вжитими заходами викрито Артура, 1990 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

Працівниками Білгород–Дністровського МВ встановлено факт шахрайських дій з боку 35-річного жителя району, який шахрайським шляхом заволодів майном Людмили, 1989 р.н., на суму майже у 177 тисяч гривень. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 190 КК України (шахрайство), ведеться слідство. 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...