Сводка происшествий на дорогах Киева за выходные

За 12 – 13 жовтня співробітники столичної ДАІ виявили 1242 порушення правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених залишається перевищення швидкості – 645 відхилень від правил. За керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 85 водіїв.

 За вихідні в столиці зареєстровано 6 ДТП, в яких 6 осіб отримали травми та одна особа загинула. Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні на дорозі, не перевищуйте швидкість, не виїжджайте на смугу зустрічного руху, дотримуйтесь правил маневрування та дистанції.

Аби вберегти людей від біди столична Державтоінспекція радить пішоходам мати на одязі світлоповертаючі елементи. Цей простий і водночас надійний спосіб зменшує ризик потрапити людині під колеса. Особливо важливо забезпечити таким безпечним атрибутом дітей.

Столична ДАІ інформує: з 1 по 20 жовтня проводиться осінній комісійний огляд вулично-дорожньої мережі. Заходи проводяться за участю представників служб автомобільних доріг, комунальних організацій, місцевих органів виконавчої влади, підрозділів Державтоінспекції, Укрзалізниці та Укртрансінспекції.

Під час огляду фахівці перевірять стан покриття проїжджої частини (наявність деформацій у вигляді ямковості, осідань, колійності тощо), узбіч, тротуарів, технічних засобів організації дорожнього руху, автопавільйонів, роботу зовнішнього освітлення, утримання залізничних переїздів. Особлива увага приділятиметься перевірці виконання заходів зі зниження аварійності в місцях концентрації ДТП, встановленню технічних засобів організації дорожнього руху на аварійно-небезпечних ділянках доріг та відновленню зовнішнього освітлення.

Також буде перевірено готовність виробничих підрозділів дорожньо-комунальних організацій до роботи у зимовий період (технічний стан снігоприбиральної техніки та навантажувачів, наявність необхідного запасу паливно-мастильних матеріалів та піщано-соляної суміші тощо), та їх готовність до введення обмежень або закриття руху на дорогах під час можливого виникнення надзвичайних ситуацій унаслідок різкого погіршення погодних умов.

У суботу інспектори ДПС ДАІ в Печерському районі затримали водія «Volkswagen Passat» – перевіркою встановлено, що документи на автомобіль підроблені. За вихідні дні в Оболонському районі міста співробітники ДАІ затримали трьох громадян, які нанесли тілесні ушкодження іншим особам. Крім того, інспектори ДАІ столиці затримали чотирьох осіб за незаконне зберігання наркотичної речовини. Для з’ясування обставин, усіх затриманих доставили до райуправлінь міліції.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини УДАІ 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

 Інформація УДАІ Київ

You may also like...