Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 18.11.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 181 заяву та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Ізмаїльського МВ надійшла заява від завідуючої дитячої музичної школи, 1964 р.н., про те, що невідомий зловмисник, проник до аудиторії, звідки скоїв крадіжку музичного центру вартістю 1000 грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито жителя с. Броска, 1980 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

Працівниками Хмельницького ВМ викрито Сергія, 1972 р.н., який шахрайським шляхом, увійшовши в довіру до Олександра, 1979 р.н., в січні 2013 р. заволодів його грошима в сумі 1320 грн., від якого отримано правдиві свідчення.

Працівниками Іллічівського МВ викрито раніше засудженого 37-річного Олега, який скоїв крадіжку велосипеда, що належить Євгену, 1975 р.н. Вилучено речовий доказ – велосипед, затриманого відпущено під зобов’язання.

Працівниками Іллічівського МВ викрито 18-річного Євгена та 15-річного Віктора, які в жовтні поточного року викрали мопед «Сузукі», що знаходився біля будинку по вулиці Гайдара. Від затриманих отримано правдиві свідчення, відпущено під зобов’язання.

До Київського РВ надійшла заява від Ігоря, 1966 р.н., про те, що невідома особа з під’їзду будинку таємно викрала велосипед вартістю 2000 грн. Вжитими заходами викрито Олексія, 1984 р.н., та Володимира 1980 р.н., від яких отримано правдиві свідчення.

До Київського РВ надійшла заява від Аліни, 1995 р.н., про те, що невідома особа пошкодивши замок, проникла до підсобного приміщення та викрала мультиварку та драбину, заподіявши збиток у розмірі 850 грн. Вжитими заходами викрито одесита, 1984 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

В рамках проведення місячника добровільної здачі зброї до Котовського МВ звернувся 54-річний Микола, який добровільно здав мисливську рушницю «ТОЗ-БМ» для подальшої утилізації у зв’язку з непридатністю використання.

Працівниками Іллічівського МВ було викрито Олександра, 1974 р.н., у якого в ході особистого огляду виявлено та вилучено 15 набоїв калібру 9 мм. Вилучене направлено до НДЕКЦ, розпочато кримінальне провадження.

Працівниками Приморського РВ в сумці Романа, 1983 р.н., виявлено та вилучено 23 патрони калібру 7,62 мм та одну гранату Ф-1. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Здійснюється перевірка.

Працівниками Суворовського РВ по вул. Заболотного на трамвайній зупинці зупинено Ярослава, 1986 р.н., у якого виявлено та вилучено ручку-пістолет. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

Працівниками Овідіопольського РВ в ході розслідування кримінального провадження порушеного за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.115 ККУ було проведено обшук за місцем мешкання жителя с. Доброолександрівка, 1989 р.н., в ході якого було вилучено два корпуси гранат "Ф-1" один з яких містить вибухову речовину-тротил.

Співробітниками Ширяївського РВ в ході санкціонованого обшуку домогосподарства місцевої жительки, 1979 р.н., виявлено та вилучено дві металеві банки з надписами "Барс" та "Сокіл", в яких знаходилась речовина схожа на порох загальною вагою 500 г, які належать її батьку, 1955 р.н. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Здійснюється перевірка.

Співробітниками Арцизського РВ в домоволодінні Євгена, 1954 р.н., виявлено та вилучено 186 патронів калібру 7,62 мм та предмет циліндричної форми з маркування 4х3ИМ-100 254-8-87. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

Працівниками Саратського РВ в ході операції «Батискаф» за місцем мешкання Сергія, 1982 р.н., було виявлено та вилучено 11 поліетиленових пакетів з 820 г марихуани, фрагмент полімерної пляшки, пристосованої для паління, два поліетиленових пакети з фрагментами фольги та металевим наперстком. Вилучене направлено до НДЕКЦ, ведеться слідство .

Працівниками Ізмаїльського МВ ході проведення операції "Батискаф", в одній з міських лікарень виявлено порушення встановленого порядку обігу наркотичних та психотропних лікарських препаратів з боку лікаря-нарколога, яка халатно віднеслась до оформлення документів для видачі наркотичних речовин, в результаті чого двоє жителів районного центру, 1974 р.н., та 1959 р.н., безпідставно отримували лікарський препарат "Метадол".в кількості 324 та 992 пігулок.

Співробітниками Білгород–Дністровського МВ встановлено факт шахрайських дій з боку директора приватного підприємства, який під приводом пільгового придбання автомобіля, заволодів грошовими коштами в сумі 35000 грн у довірливого жителя району, ще восени минулого року та до сьогоднішнього дня зобов’язання не виконав і гроші не повертає. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 190 КК України (шахрайство), ведеться слідство.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...