Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 2 грудня 2013 року

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 2 грудня

Працівниками Самарського райвідділу Дніпоропетровського міського управління міліції за фактом вбивства чоловіка працiвниками ввідділу карного розшуку встановлений та затриманий непрацюючий, мiсцевий житель 1965 р.н., який пояснив, що 28.11.2013 о 19.00 розпивав спиртнi напої разом iз потерпілим по вул. Семафорнiй, де о 22.30 вiн разом iз потерпiлим пiшов на зупинку маршрутного таксi, щоб доїхати додому i по дорозi до зупинки між ними на грунтi раптово-виниклих неприязнених вiдносин сталася сварка, в ходi якої він скаданим ножем нанiс один удар у шию потерпілого. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років.

Працівниками Жовтневого райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції в ходi розслiдування кримiнального провадження встановлено що жінці 1953 р.н. тiлеснi ушкодження 06.11.2013 о 18.00 за мiсцем спiльного мешкання, в ходi сварки на грунтi побутових вiдносин, знаходячись в нетверезому станi, руками та ногами спричинив її син 1975 р.н. 10.11.2013 о 02.30 у реанiмацiйному вiддiленнi лiкарнi померла. Зловмисник – затриманий. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

27 листопада до Бабушкiнського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції надiйшло повідомлення про те, що в квартирi по вул. Героїв Сталiнграду бiйка. Виїздом працівниками міліції встановлено, що в одній з квартир по вул. Героїв Сталiнграду непрацюючий чоловік 1978 р.н., був госпiталiзований до лiкарні. 27.11.2013 о 17.00 до нього в гостi прийшов його знайомий непрацюючий мiсцевий житель 1968 р.н. з яким вони вживали спиртнi напої, та о 22.00 в ходi сварки, на грунтi раптово виниклих неприязнених відносин потерпілий схопив за комiрець одягу та хотiв спричинити йому тiлеснi ушкодження, але останнiй схопивши скляну пляшку з-пiд горiлки зi столу, нанiс нею декiлька ударiв по його головi. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

30 листопада до Синельникiвського міського відділу міліції звернулась непрацююча жінка 1978 р.н., що 29.11.2013 о 02.00, коли її неповнолiтнiй син 1997 р.н. проходив бiля одного з будинків по вул. Ленiна, двоє невiдомих, побивши руками по обличчю та тулубу, заволодiли грошима 275 грн. та мобiльним телефоном, пiсля чого дiйшли з ним до двору за мiсцем мешканя, та словесно погрожуючи фiзичною розправою, заволодiли мопедом, пiсля чого з мiсця злочину поїхали. За скоєння злочину встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1989 р.н.

30 листопада до Жовтневого райвідділу Криворізького міського управління міліції звернулась непрацююча жінка 1966 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 12.30 бiля одного з будинків по вул. Мiжпланетнiй, невiдомий, пiд погрозою застосування фiзичного насилля, заволодiв мобiльним телефоном у її неповнолiтнього сина2000 р.н., мешкає спiльно. За скоєння злочину встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1988 р.н. Викрадене – вилучено.

Працівниками Саксаганського райвідділу Криворізького міського управління міліції за грабiж у чоловіка 1977 р.н., який мав мiсце 04.11.2013 встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1985 р.н., ранiше судимий. Викрадений мобiльний телефон – вилучено.

1 грудня до Синельникiвського міського відділу міліції звернувся непрацюючий чоловік 1983 р.н., що о 02.45 біля одного з будинків по вул. Садовiй двоє непрацюючих чоловіків 1983 та 1989 р.н. шляхом ривка, заволодiли мобiльним телефоном заявника. Зловмисники-затримані.

За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

30 листопада до Баглiйського райвідділу Дніпродзержинського міського райвідділу о 23.30 надiйшло повiдомлення вiд пенсiонера 1954 р.н., що у його знайомого непрацюючого чоловіка 1955 р.н. про те, що 30.11.2013 о 21.00, знайомий увiйшовши до хати, куди його добровiльно впустив потерпілий пiд погрозою фiзичної розправи, заволодiв телевiзором та обiгрiвачем. За скоєння злочину встановлений та затриманий чоловік 1982 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

30 листопада до Жовтневого райвідділу Криворізького міського управління міліції за грабiж чоловіка 1991 р.н., який мав мiсце 30.11.2013 встановлений та затриманий непрацюючи ранiше судимий чоловік 1990 р.н. 23 листопада до Індустрiального райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції за фактом вилучення працiвниками міліції в примiщеннi кафе по вул. Янтарна у мiсцевого жителя, непрацюючого чоловіка грошової купюри, яка викликає сумнiв у справжностi, номiналом 100 грн. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 199 ( Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного збору чи голографічних захисних елементів) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...