Росіянину та двом українцям довелося залишити на кордоні «БМВ», «Рено» та «Ауді»

Коштовну іномарку, яку намагався незаконно ввезти на територію України громадянин Росії, виявили учора у пункті пропуску «Нові Яриловичі», що на Чернігівщині.

Автомобіль «БМВ» 2010 року випуску, за кермом якого був росіянин, прибув у пункт пропуску опівдні. Під час прикордонно-митного оформлення іномарки з’ясувалося, що чоловік подав для перевірки підроблене свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Авто разом з росіянином для з’ясування деталей правопорушення передали співробітникам МВС.

Ще одну іномарку передали представникам міліції на Львівщині. Автомобілем марки «Рено»2003 року випуску із заміненим номером кузова наш співвітчизник їхав із Польщі через пункт пропуск «Рава-Руська».

А от українець, який автомобілем «Ауді» польської реєстрації виїжджав з України на різдвяні свята, мав підроблене доручення на право керування автівкою. Правопорушення виявили у пункті пропуску «Кучурган» прикордонники Білгород-Дністровського загону спільно з працівниками митниці. Транспортний засіб 2000 року випуску, що оцінили у понад 90 тисяч гривень, вилучили. // ДПСУ
 

You may also like...