Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 23.01.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 190 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Таїровського ВМ надійшла заява від Катерини, 1982 р.н., про те, що невідома особа з її автомобіля, викрала сумку з мобільним телефоном та грошовими коштами. Загальна сума збитку 5200 грн. Вжитими заходами викрито громадянина іншої держави, 1986 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Приморського РВ надійшла заява від 36-річної Ганни щодо вжиття заходів до невстановленої особи, яка через незачинені двері проникла до її квартири та заволоділа її шкіряною сумкою та ноутбуком. Потерпілій завдано матеріальної шкоди на суму 6000 гривень. В ході відпрацювання заяви правоохоронцями було викрито раніше засудженого одесита, який зізнався у вчиненні вказаного кримінального правопорушення. Вказані діяння караються законодавством згідно ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Приморського РВ звернулась із заявою 47-річна одеситка щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка відкрито заволоділа сумкою з салону її автомобілю «Хонда Акорд», де знаходились кредитні картки, особисті документи та гаманець з грошима в сумі 1100 гривень. Сума матеріального збитку склала 4300 гривень. В ході здійснення оперативно-розшукових заходів працівниками міліції було викрито 30-річного Олександра, який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення та був відпущений під зобов’язання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Працівниками Приморського РВ вжитими заходами викрито одеситку, яка шахрайським шляхом під приводом оформлення документів, заволоділа грошима в сумі 8000 доларів США у 52-річній Зінаїди та до теперішнього часу свої обов’язки не виконала. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Ведеться слідство.

Працівниками Іллічівського МВ викрито 29-річного мешканця Овідіопольского району, який знаходячись на території СТО скоїв крадіжку ноутбука. Затриманого відпущено під зобов’язання, вилучено речовий доказ.

До Роздільнянського РВ надійшло повідомлення від Володимира, 1938 р.н., про те, що невідома особа пошкодивши навісний замок, проникла до його підвального приміщення, звідки викрала шість пляшок коньяку та продукти харчування. В ході здійснення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 26-річного Олексія від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області
 

You may also like...