У Миколаєві нетверезий водій стріляв з пневматичної зброї… «зупинили» хулігана працівники ДАІ

Вихідними в одному з районів обласного центру нетверезий водій автомобілю почав стрілянину в бік іншого водія, той, в свою чергу, наляканий звернувся за допомогою до працівників ДАІ.

 Під час забезпечення безпеки дорожнього руху в обласному центрі до інспекторів ДАІ під`їхав водій автомобілю «Шкода», який вкрай схвильований повідомив, що невідомий керманич «ВАЗ-2101» під час руху здійснює в його бік постріли.

   За хвилину, «ВАЗівка» вже рухалася в бік правоохоронців, які подали водієві жест про зупинку. Хуліган зупинився й був надто здивований тим, що він начебто в чийсь бік стріляв. Адже з його слів, він лише захищався… хтозна від кого.

   Під час спілкування з водієм працівниками ДАІ було виявлено, що він керував транспортним засобом з явними ознаками алкогольного сп`яніння й без посвідчення водія. Даний факт порушник не заперечував, але встановлювати це ані за допомогою сертифікованого приладу «Драгер Алкотест», ані у медичному закладі в присутності свідків він відмовився. До того ж почав стверджувати, що він взагалі пасажир, навіть, не дивлячись на те, що інший водій це заперечує.

   Інспекторами ДАІ на місце було викликано слідчо-оперативну групу Заводського райвідділу міліції, співробітники якої вже під час обшуку «ВАЗівки» вилучили пневматичний пістолет «Флобер».

   Крім того, відносно хулігана правоохоронцями були складені адміністративні матеріали за ч.1 ст. 130 КУпАП «Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції» та за ч. 1 ст. 126 КУпАП «Керування транспортними засобами водіями, які не мають при собі або не пред’явили для перевірки посвідчення водія відповідної категорії».

 Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України

(за інформацією прес-служби ДАІ Миколаївської області

You may also like...