Керівник одного з підрозділі міліції, «кришував» незаконний гральний бізнес

Затримано колишнього керівника одного з підрозділі міліції, який за грошову винагороду «кришував» незаконний гральний бізнес.

Органами прокуратури Дніпропетровської області проводиться постійна робота по боротьбі з нелегальним гральним бізнесом та виявлення службових осіб серед правоохоронців, які цьому сприяють, повідомляє Прес-служба прокуратури Дніпропетровської  області

Так, 08 квітня 2014 року прокуратурою Дніпропетровської області, в рамках кримінального провадження, було затримано колишнього керівника одного з підрозділів міліції, який вимагав з громадян, що організували незаконне функціонування гральних мереж, гроші за не притягнення останніх до відповідальності.
 
З травня 2012 по квітень 2013 року від «ділків» ним було отримано близько 480 000 гривень.
 
В подальшому, з метою створення видимості нібито боротьби з проявами нелегального грального бізнесу, а також штучного нарощування показників у роботі, правоохоронцем були сфабриковані кримінальні провадження відносно чотирьох завідомо невинних осіб та притягнуто їх до кримінальної відповідальності за  зайняття гральним бізнесом (ст.203-2 КК України).
 
Правоохоронцю повідомлено про підозру у скоєння злочинів, передбачених статтями 368 та 372 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди та притягнення завідомо невинного до кримінальної відповідальності). Наразі він перебуває під вартою.
 
 
 

 

You may also like...