Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 12.05.2014

В столиці за 11 травня інспектори ДАІ виявили 586 порушень Правил дорожнього руху. За перевищення швидкості до відповідальності притягнуто – 224 водії, за порушення правил зупинки і стоянки –73, невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки-104. За керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння інспектори ДАІ відсторонили від керування 48 керманичів, а з початку року- 4262.

У неділю, зареєстровано 7 ДТП (5 наїздів на пішоходів), в яких 8 людей отримали травми. Шановні водії! Будьте уважними та обережними, дотримуйтесь швидкісного режиму, безпечної дистанції та правил маневрування. Також ДАІ радить пішоходам мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це дозволить бути більш помітним на дорозі і убезпечити себе від біди. Особливо важливо забезпечити таким атрибутом дітей.

Допоможіть знайти! Столична Державтоінспекція розшукує водіїв автомобіля та мотоцикла, які 11 травня скоїли наїзди на трьох пішоходів та з місця пригоди зникли. ДТП сталися уночі, в Оболонському районі. Перша автопригода сталася близько 23 години на вулиці Маршала Тимошенка, навпроти будинку №21. Невстановленим автомобілем було скоєно наїзд на двох пішоходів : 28-річного чоловіка та 20-річну дівчину, які перебігали дорогу поза пішохідним переходом. Водій не зупинившись, залишив місце пригоди. Внаслідок наїзду пішоходів з тяжкими травмами доставлено до лікарні.

Інша дорожньо-транспортна пригода за участю пішохода була зареєстрована о 23 год. 40 хв. на проспекті Сталінграда,4-а. Там мотоцикл «Сузуки750», без номерних знаків, під керуванням невстановленого водія, здійснив наїзд 58-річного чоловіка, який переходив проїзжу частину в невстановленому місці. Травмованого з закритою черепно-мозковою травмою, переломом стегна доставлено до лікарні швидкої медичної допомоги. Водій зник.

Столична ДАІ звертається до свідків даної пригоди з проханням надавати будь-яку інформацією стосовно ДТП за номером: 483-70-64.
Вчора, у Дніпровському районі зареєстровано незаконне заволодіння автомобілем «ЗАЗ Ланос», номерний знак АА1957МС, 2010 року випуску, сірого кольору. Прийнято міри розшуку.

Державтоінспекція звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Зверніть увагу! Для зручності отримання інформації або консультації по лінії ДАІ працює мобільний телефон для довідок: 067-245-39-03.

УДАІ м. Київ
 

You may also like...