Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 31.05.2014

В столиці за 30 травня інспектори ДАІ виявили 587 порушень Правил дорожнього руху. За невиконання вимог правил зупинки стоянки – 102, перевищення швидкості – 124. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 53 водії. Крім того, співробітники ДАІ виявили 36 пішоходів – порушників правил дорожнього руху.

За добу було зареєстровано 9 ДТП ( 6 наїздів на пішоходів), в яких 10 осіб отримали травми. Увага! Розпочались шкільні канікули!

Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи дітей, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть дітей, які переходять дорогу.

Державтоінспекція міста Києва звертає увагу на те, що в столиці по 20 червня триватиме комплекс профілактичних заходів «Автобус – 2014». Ця операція направлена на підвищення безпеки при перевезенні пасажирів, забезпечення дотримання законодавства пасажироперевізниками. Отже, захід має профілактичну мету – убезпечити киян, які щодня користуються громадським транспортом, насамперед маршрутними мікроавтобусами. Свою увагу працівники ДАІ передусім зосереджують на нерегулярних перевезеннях пасажирів. Зокрема, під час роботи водіїв на маршруті перевіряється дотримання ними правил перевезення людей, особливо дітей, здійснюється контроль за недопущенням водіями встановлених обмежень швидкості, керування автобусами в стані алкогольного сп’яніння, тощо. Лише за добу інспектори ДАІ виявили 132 порушення ПДР серед перевізників.

Зареєстровані незаконні заволодіння транспортними засобами: Деснянський район – мотоцикл «Сузуки500», н.з. СВ3148АА, 2006 року випуску, синього кольору; Солом»янський р-н а/м «Мереседес Вито», н.з. ВН4329СО, 2004 р.в., сірий; Оболонський р-н а/м «Лексус 570», н.з. АА5165РІ, 2013 р.в., чорний; Печерський р-н а/м «Ленд Ровер Дисковери», н.з. АА1000СЕ, 2014 р.в., чорний. Прийнято міри розшуку.
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

Зверніть увагу! Для зручності отримання інформації або консультації по лінії ДАІ працює мобільний телефон для довідок: 067-245-39-03.

УДАІ м. Київ
 

You may also like...