Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 17.06.2014

За добу співробітники ДАІ виявили 151 порушення ПДР серед перевізників.

В столиці за 16 червня інспектори ДАІ виявили 694 порушення Правил дорожнього руху. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки затримано – 111 водіїв; правил зупинки стоянки – 131, без необхідних документів – 32. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонили від керування 42 водії. Крім того, співробітники ДАІ виявили 71 пішохода – порушників правил дорожнього руху.

За добу було зареєстровано 5 ДТП, в яких 6 осіб отримали травми. Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи дітей, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть дітей, які переходять дорогу.

Зареєстровані незаконні заволодіння транспортними засобами: Дарницький район – мотоцикл «Ямаха YBR 125», н.з. АА3718АВ, 2009 р.в., чорного кольору; Деснянський район – «Деу Нексія», н.з. АА8651НО, 2008 р.в., зелений; Голосіївський район – «ЗАЗ Сенс», н.з. АА2190МР, 2014 р.в., червоний; Шевченківський район – мотоцикл «МХ 200F», н.з. АА4249АА, 2007 р.в., зелений. Прийнято міри розшуку.

Натомість працівниками полку ДПС ДАІ був затриманий водій а/м «Форд Фіеста», який перебував у розшуку за скоєння ДТП у Солом’янському районі. Крім того інспекторами ДПС ДАІ Дніпровського району був затриманий водій а/м «Опель Вектра». При перевірці у нього було виявлено та вилучено підроблене свідоцтво про реєстрацію авто. До райвідділів міліції за нанесення тілесних ушкоджень доставлено одну особу.

Державтоінспекція міста Києва нагадує, що в Україні з 20 травня по 20 червня триватиме комплекс профілактичних заходів «Автобус – 2014». Ця операція направлена на підвищення безпеки при перевезенні пасажирів, забезпечення дотримання законодавства пасажироперевізниками. Одже, захід має профілактичну мету – убезпечити киян, які щодня користуються громадським транспортом, насамперед маршрутними мікроавтобусами. Лише за добу інспектори ДАІ виявили 151 порушення ПДР серед перевізників.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Зверніть увагу! Для зручності отримання інформації або консультації по лінії ДАІ працює мобільний телефон для довідок: 067-245-39-03.

УДАІ м. Київ
 

You may also like...