Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 18.07.2014

За 17 липня інспектори столичної ДАІ виявили 667 порушень Правил дорожнього руху. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто – 108 водіїв, правил зупинки і стоянки – 103, без необхідних документів – 44. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 45 водіїв, а з початку року – 7290. Також, працівники ДАІ лише за добу виявили 69 пішоходів – порушників та 62-х водіїв, які порушили правила проїзду пішохідних переходів.

Крім того, в рамках проведення профілактичного заходу «Автобус-2014» інспектори ДАІ лише за добу виявили 130 порушень ПДР з боку перевізників. Столична ДАІ звертається до всіх водіїв на пасажирському транспорті, особливо, водіїв які перевозять групи дітей: будьте уважними під час керування транспортним засобом, дотримуйтесь Правил дорожнього руху.

Державтоінспекція нагадує, що у місті з 2 липня тривають профілактичні заходи під умовною назвою «Рядність», метою яких є виявлення та документування фактів порушень водіями правил розташування транспортних засобів на проїзній частині. Більшість керманичів рухаються у крайній лівій смузі при вільних рядах праворуч, а це є порушенням. Лише за добу інспектори ДАІ виявили 78 відповідних порушень. А з початку проведення заходу на водіїв було складено 1107 адміністративних протоколів.

В столиці, 16 липня зареєстровано 7 ДТП ( 4 наїзди на пішоходів), в яких одна особа загинула та 9 людей отримали травми.

Допоможіть знайти! Столична Державтоінспекція розшукує водіїв автомобіля та моторолера, які 17 липня скоїли наїзди на пішоходів та з місця пригоди зникли.

Перший випадок наїзду на пішохода був зареєстрований о 23 годині 10 хвилин, у Подільському районі. Там автомобіль «ВАЗ-21124», під керуванням невстановленого водія, на вулиці Стеценка, 28, скоїв наїзд на 24-річну кияну. За попередніми даними, дівчина переходила проїзжу частину в невстановленому місці. Водій не зупинившись, залишив місце пригоди. Внаслідок наїзду пішохода з забиттям тіла, закритою черепно-мозковою травмою, переломом гомілки доставлено до лікарні.

Інша дорожньо-транспортна пригода сталася у Деснянському районі близько 16 години, на вулиці Оноре Бальзака,3. Там моторолер «Ямаха», без номерних знаків, під керуванням невстановленого водія, на нерегульованому пішохідному переході, здійснив наїзд 27-річну дівчину. Травмовану з забиттям тіла, переломом обох кісток нижніх кінцівок та переломом кісток тазу доставлено до лікарні швидкої медичної допомоги. Водій також зник.

Столична ДАІ звертається до свідків даної пригоди з проханням надавати будь-яку інформацією стосовно ДТП за номером: 483-70-64.
Вчора, 17 липня, у Святошинському районі, працівники ДАІ виявили раніше викрадений позашляховик «MITSUBISHI PAJERO», яким незаконно заволоділи невстановлені особи у червні на бульварі Кольцова. А у Деснянському районі, інспектори виявили автомобіль «HYUNDAI ELANTRA», що знаходився у розшуку.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

 

УДАІ м. Київ

 

You may also like...