Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 09.09.2014

 В столиці за 8 вересня інспектори ДАІ виявили 561 порушення Правил дорожнього руху. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки затримано – 146 (!) водіїв; правил зупинки і стоянки – 40, без необхідних документів -48. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 42 водії, а з початку року – 9488. Крім того, в рамках проведення профілактичних заходів під умовною назвою «Рядність», метою яких є виявлення та документування фактів порушень водіями правил розташування транспортних засобів на проїзній частині, лише за добу інспектори ДАІ виявили 33 порушення.

ДАІ нагадує, що в столиці з 20 серпня по 20 вересня тривають профілактичні заходи під назвою «Увага! Діти на дорозі». Головною метою є збереження життя і здоров’я дітей на дорогах. Інспектори ДАІ лише за добу виявили 60 пішоходів – порушників та 64 водіїв, які порушили правила проїзду пішохідних переходів. Крім того, до відповідальності притягнуто 8 водіїв, які рухались тротуарами та пішохідними доріжками.
Вчора, зареєстровано 1 ДТП (наїзд на пішохода), в яких одна людина отримали травми. Шановні водії! Будьте уважні за кермом. Неухильно дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху – наближаючись до пішохідних переходів – зменшуйте швидкість, під час руху не користуватися мобільним телефоном.

У Печерському районі, 8 вересня інспектори ДАІ виявили автомобіль «ВАЗ», яким днями незаконно заволоділи невстановлені особи на вулиці І. Кудрі. Крім того, виявлено автомобіль «АУДІ А3» та «Шевролет Авео», що знаходились у розшуку.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ м. Київ

You may also like...