На Київщині рибалка намагався вбити журналіста

Днями до чергової частини Васильківського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від медичного працівника районної лікарні про те, що до приймального покою доправлено 53-річного чоловіка з вогнепальним пораненням голови.

Як з’ясували працівники міліції, того вечора місцевий журналіст здійснював відеозйомку зустрічі спілки мисливців та рибалок, на якій обговорювались питання щодо надання частини річки в оренду. Під час перемов між кореспондентом та одним з рибалок виникла сварка. Давні недруги знову почали з’ясовували непорозуміння – журналіст, доводячи свою правоту, декілька раз ударив рукою в плече пенсіонера.

Після того, як здавалося, конфлікт був вичерпаний, роздратований літній чоловік, аби помститися, пішов додому, де взяв зареєстрований на його ім’я пристрій для відстрілу гумових куль. Повернувся на місце сварки і в той час, коли його кривдник вже від’їжджав на власному авто, здійснив два постріли у відкрите водійське вікно автомобіля.

Підозрюваний, 66-річний місцевий житель, затриманий та доставлений до міськвідділу міліції, де зізнався правоохоронцям у скоєному, надав правдиві покази та щиро розкаявся у скоєному. Речові докази, а саме: пристрій для відстрілу гумовими кулями та магазин вилучені та направлені на експертизу.

Наразі здоров’ю потерпілого, який перебуває в реанімаційному відділенні районної лікарні, нічого не загрожує, стан стабільний.

Слідчим відділенням Васильківського МВ ГУМВС України в Київської області відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Рибалці загрожує позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Триває досудове слідство.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

You may also like...