Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 23.11.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 77 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

 

Працівниками карного розшуку Шевченківського ВМ викрито 24-річного Павла, який, перебуваючи у супермаркеті, скоїв крадіжку продуктів. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення. Йому загрожує покарання згідно ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся 54-річний Володимир, який розповів про те, що невідома особа з подвір’я будинку скоїла крадіжку металевих виробів. Вжитими заходами викрито 24-річного Сергія. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Біляївського РВ викрито 42-річного Олега та 29-річного Ігоря, які під загрозою застосування фізичного насилля відкрито заволоділи мобільним телефоном 43-річного Юрія. Сума матеріального збитку становить 400 гривень. У зловмисників вилучено викрадене майно та повернуто власнику.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито 22-річного Олександра, який шахрайським шляхом, під приводом подзвонити, заволодів мобільним телефоном та грошима 24-річного місцевого жителя. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення.

 

Працівниками Южненського МВ затримано двох жителів обласного центру, які пошкодили два автомобіля на парковці та викрали з одного з них сумку з документами та грошима. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження. Встановлюються обставини події та сума матеріального збитку.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...